30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld

Termékkatalógus
Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Fülhallgató sportoláshoz, vezeték nélküli mikrofon, Bluetooth, SportClip, ellenálló a verejtékkel és nedvességgel szemben, Control Talk a hívások közbeni könnyű kezelhetőségért, részben zárt kialakítású, az akkumulátor üzemideje akár 6 óra
Kód:  MON307a9d Termékszám:  137094-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld

A MONSTER márka exkluzív sport fejhallgatókat gyárt iSport Intensity technológiával. A fülhallgató az aktív élet rajongóinak készült, akik szeretnek edzés vagy futás közben zenét hallgatni. A fejhallgató kialakítását alaposan átgondolták, hogy megfeleljenek a célnak. Kialakításának köszönhetően biztosan nem esnek ki a fülből. Olyan anyagból készült, ami ellenáll a verejtéknek és a nedvességnek. Emellett a gyártó számos technikai fejlesztéssel is segíti a felhasználókat.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium kivitelezés, amely azonnal megragadja
  • Kristálytiszta, telt hangzás
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Hívások kezelése a mikrofon segítségével
  • Egyszerű, kényelmes kezelés
  • Fényvisszaverő kábel

Bluetooth-kapcsolat

A fejhallgató legnagyobb előnye természetesen a tökéletes hangzás. Kristálytiszta és telt hangok, amely a legigényesebb hallgatóknak is megfelel. A zenei élményt egy részlegesen zárt konstrukciót biztosítja, amely kizárja a külső zajokat. Kiválóságuk a vezeték nélküli technológiában rejlik. Ennek köszönhetően kábelek használata nélkül csatlakoztathatja az okostelefonokhoz. Az akkumulátor üzemideje több mint 6 óra és USB kábel segítségével egyszerűen újratölthető.

Praktikus mikrofon

Ez a szemet gyönyörködtető modell nemcsak zenehallgatásra alkalmas. A mikrofonnak köszönhetően kihangosítóként is használható. A kábelen három irányítógomb található, amivel könnyen kezelheted a hívásokat és a hangerőt akkor is, ha mobilkészüléked a táskádban vagy a zsebedben van.

 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Monster iSport Intensity Fülhallgató zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Intensity In Ear Wireless zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER iSport Intensity In Ear Wireless zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Intensity In Ear Wireless Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Intensity In Ear Wireless Grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ