AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sinks FORMA 615 Marone

Termékkatalógus
Sinks FORMA 615 Marone
Gránit mosogató , a mosogató méretei: 61,5 cm × 50 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
Kód:  SINDR101 Termékszám:  8596142006762

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sinks FORMA 615 Marone

Ez a modern gránit mosogatótálca kiváló, 84%-ban gránit-kvarc összetételből készült, festék hozzáadásával. A piacon nincs még egy ilyen magas koncentrátummal rendelkező termék. Az akril kötőanyagnak köszönhetően a természetes kövek stabilan egyben maradnak. A mosogatótálca ellenáll az UV sugárzásnak és rendkívüli mértékben karcálló. Anyagának kivételes tartóssága és keménysége, valamint hőellenálló képessége különbözteti meg a hagyományos gránit mosogatótálcáktól: akár 280° C-ig is ellenáll a hőnek. Kiváló anyagának köszönhetően a mosogató hosszú ideig újnak és használatlannak tűnik. Rendkívüli strapabírását az is igazolja, hogy még egy nehéz edény beleejtése során sem éri semmi károsodás.

Jellemzők

  • Egymedencés
  • Antibakteriális védelem
  • Karcállóság
  • Szifonnal és készlettel a beszereléshez
  • Egyszerű karbantartás
  • Kellemetlen szagokat eltávolító rendszer
  • 10 év garancia

Tisztítás és ápolás

A mosogató kézmeleg vízzel, puha ronggyal vagy dörzsfelület nélküli konyhai szivaccsal és folyékony tisztítószerrel tisztítható meg. A nagyobb és makacsabb szennyeződések eltávolításához használj kifejezetten mosogatótálcákhoz való tisztítószert. Bár a mosogató felülete ellenáll a magas hőmérsékletnek, nem árt, ha a forró edények, serpenyők vagy egyéb konyhai lábasok alá speciális hőálló ruhát teszel.

A csomag tartalma

Gránit mosogatótálca
 3 1/2" -os leeresztő szelep
Szifon a mosogatótálcán való helymegtakarításért
Készlet a beszereléshez

Antibakteriális és öntisztító funkció

Az olasz Plados cég mosogatótálcái az elsők a világon, amelyek különleges antibakteriális védelemmel lettek ellátva. Ennek az antibakteriális rétegnek az alapja az ezüst-ionos védelem, amely finoman és egészségkárosító hatások nélkül pusztítja el különféle a baktériumokat és vírusokat. Ez a technológia köszön vissza a modern műtőkben, illetve a funkcionális ruházatokban, ahol ugyanezt a szerepet tölti be. A mosogatótálca a fotokatalizátor titán-dioxid elvén működő AriaPura technológiával is el lett látva, amely megszünteti a termékből származó kellemetlen szagokat. A titán-dioxid napfény vagy mesterséges fényforrás hatására szagsemlegesítő és baktériumöltő hatásával a levegőt is tisztítja, amelynek köszönhetően a mosogatótálca öntisztító képességgel rendelkezik.

Paraméterek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
61,5 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sinks FORMA 615 Marone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINKS FORMA 615 Marone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sinks FORMA 615 Marone.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ