Muchláček Róka

Termékkatalógus
Muchláček Róka
Szundikendő - 45 cm méretű, bio-pamutból és újrahasznosított poliészterből, már születéstől alkalmas a babáknak
Kód:  HRAif8931 Termékszám:  4260486842587

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Muchláček Róka

Olyan jó minőségű játékot keresel, amellyel megajándékozhatsz egy babát már a születésekor? A kétrétegű Muchláček Róka játék, amely a modern, időtlen dizájnt ötvözi a 100%-ban természetes anyagokkal, a legjobb választás lesz erre a célra. A puha textil rókát a babák azonnal megszeretik, és szívesen fognak vele aludni. És a fő ok, amiért érdemes ezt a játékot választani, a felhasznált bio alapanyagok és a gyártás eredete.

A szürke színű Muchláček Róka legfontosabb tulajdonságai

  • Lágy, nyugtató textil játék alváshoz
  • Természetes gumiból és bio pamutból készült
  • A róka eredeti és időtlen dizájnnal rendelkezik
  • Az érzékszervi érzékelés fejlesztéséhez szükséges elemekkel
  • Minőségbiztosítás és biztonság a német Kikadu márkától
  • A játék már a gyermek születésétől alkalmas

Minőség, tisztességes feltételek mellett

Az eredeti rókás játék megvásárlása mellett, amelyet a német Kikadu márka gyárt, biztos lehetsz benne, hogy a babának egy olyan játékot adsz, amely tanúsított bio anyagokból készült, amelyek még a legkisebbek számára is biztonságosak. Ezeket az anyagokat Indiából szerzik, a természetes kaucsukot pedig Srí Lankán dolgozzák fel, ahol a játékok elnyerik végső formájukat. A töltelékhez újrahasznosított PET palackokat használnak, ezzel is segítve az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentését, továbbá nem hajlamosak a penészesedésre sem. A Kikadu textiljátékok gyártását gyárakban valósítják meg a helyi alkalmazottak tisztességes és kedvező feltételei mellett, amelyről a cég gondoskodik.

Anyag:
Külső anyag: 100% bio pamut
Töltelék: 80% bio pamut, 20% újrahasznosított poliészter


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Muchláček Róka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muchláček Lišák. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Muchláčik Lišiak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Muchláček Lišák. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Muchláček Lišák.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ