Akvizice ApF HU Shop roku

Native Maschine Mikro MKII

Termékkatalógus
Native Maschine Mikro MKII
5 2 értékelés
MIDI kontroller - NI Maschine MK2, groove-szabályozó és sequencer, 16 színes háttérvilágítású pad, megvilágított kijelző, szabadon hozzárendelhető RGB színek az egyes padekhez, saját Maschine szoftver, Massive synth jelenléte, 11 GB-os hangkönyvtár 18000 mintával, MIDI be- és kimenet, csatlakozás: USB
Kód:  NAT101 Termékszám:  Maschine Mikro MKII Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Maschine Mikro MKII

A Maschine Mikro MK2 MIDI vezérlő kompaktabb hardveres meghajtó, mint az ugyanazt a szoftvert használó bátyja. Rendkívül érzékeny padokkal, átdolgozott LCD-vel és új szoftver funkciókkal bír. A kontrollerrel végzett páratlan munka még simább és intuitívabb mint azelőtt. Továbbá, a könyvtárban több mint 11 gigabájtnyi hang elérhető minden műfajban ami összesen 18000 sample, beleértve a masszív - szintetizátor basszust és a dallamvivő hangszereket. Összesen több mint 300 eszközt tartalmaz, beleértve a basszust, a billentyűzet hangokat, a dallamvivő hangszereket, az orgonát és a vonószenekart. Dobokkal is rendelkezik, 300 dobszett, 1400 programozott sablon és 62 komplett projekt várja.
 
A kreatív munkakörnyezet egyesíti a sequencert a beépített sablonok, a szakmai sampler, a multi-effekt egység alapján, valamint arra a képességre alapozva, hogy használja a plug-in VST formátumokat és audioegységeket. A 28 gomb és egy fő vezérlő gomb által a kontroller kezelése egyszerű és intuitív, minden szoftver paramétert és funkciót irányíthat a billentyűk révén.  A jobb érzékenységnek köszönhetően az új párnák az ujjai alatt sokkal magasabb szintű pontossággal bírnak. 
 
A kivételes beépített effektek száma több mint 170, amelyek előre beállított stúdió minőségű effektek - a klasszikus stúdió alapelemektől egészen a rendkívül kreatív eszközökig minden megtalálható. Természetesen fellelheti a klasszikus dobgépek sokaságát is, mint például a 16 dinamikus szinten szóló swing, padlink, repeatnot, sequencer, emulation, vagy sampling MPC 60 / SP 1200. A többi hangot - részben az MK2 Maschine Mikro KOMPLETE Elements csomag biztosítja több mint 1000 nagyszerű hanggal a díjnyertes NI szoftver szintetizátor által, plusz a Massive szintetizátor egy teljes változata is társul a hangokhoz (benne KOMPLETE 8 Ultimate és KOMPLETE 8). A szintetizátor tartalmaz egy óriási 1300 hangokból álló palettát, amely kész az azonnali használatra a kontrolleren közvetlenül a böngészőből, amit úgy is üzemeltethet, mint a hardver.
 
Legfontosabb elemei:

  • Sokszínű és érzékeny pad - az egyes színek, sablonok, csoportok és jelenetek szabadon hozzárendelhetők
  • Továbbfejlesztett kijelző, nagy kontraszt és jobb látószög
  •  Timestretch és hangmagasság eltolása támogató funkciók a frissített szoftver verzió 1.8 (ingyenes frissítés).
  • Ellenőrző transzportfunkció a fogadó alkalmazáshoz, ha a plug-in VST, AU vagy RTAS-t használják.
  • Új effektek - Átmeneti Master, Tape és a Tube telítettség
  • Számos munkafolyamat fejlesztése- az intuitívabb és gyorsabb működésért.
  • A böngésző új előnézeti módban  - egyszerűen lépjük át a böngészőt, és használjuk a pre-előnézet funkciót a hang betöltése nélkül.
  • A megújult előnézetnek külön beállítható hossza és mennyisége van


Műszaki adatok:
 
Hardver:
A kijelző felbontása a 64x128 pontos
16 többszínű rendkívül érzékeny háttérvilágítású párna Velocity és aftertouch jellemzőkkel
1 léptető gomb (30 lépés)
28 megvilágított gomb
 
Portok:
(USB 2.0 adatátvitel és tápellátás)
Kensington zár

Támogatott interfész:
Önálló
VST
Készülékenként
RTAS (Pro Tools 9 + 10)
ASIO
CoreAudio
WASAPI
 
Microsoft Windows rendszerkövetelmények:
Windows 7 (32 / 64bit), Windows 8 (32 / 64bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
Internet kapcsolat az aktiváláshoz SW
USB
 
Mac rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
Internet kapcsolat az aktiváláshoz SW
USB

Kivitelezés:
Méretek: 320 x 195 x 50 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly: 1,2 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Maschine Mikro MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Maschine Mikro MKII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Maschine Mikro MKII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Instruments Maschine Mikro MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Instruments Maschine Mikro MKII.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ