30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Termékkatalógus
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
4,8 5 értékelés
Játékpisztoly - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 68m, töltény: infravörös sugár, alsó korhatár: 8 év
Kód:  HRAdn00035 Termékszám:  5010993499670 Gyártó honlapja:

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack


Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Lézeres párbaj a lakásban és a szabadban

Ha imádod a lézeres játékokat, akkor neked való a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyver, amelyhez nincs szükség vezetékekre vagy különleges öltözékre. A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopacket csak bontsd ki, és már játszhatsz is. A lézerfegyvert a lakásban és a szabadban egyaránt használhatod. A hatótávolság akár 68 méter is lehet. Választhatsz, hogy egyedül játszol, vagy áthívod barátaidat egy hatalmas összecsapásra. A harcban akár 64 játékos is részt vehet.



Folyamatosan kövesd nyomon az állást

A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyveren a küzdelem előtt kiválaszthatod, hogy a kék vagy a piros csapattal leszel. Van egy harmadik csapat, a lila, ez a két másikkal áll szemben. A fegyver természetesen fény- és hangeffektekre képes. A kijelzőn nyomon követheted a találatok és az elhibázott lövések számát.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack



Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Használd ki a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack képességeit

Ha még jobb szórakozásra vágysz, akkor a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyvert bluetooth segítségével csatlakoztasd mobiltelefondohoz. A Nerf Laser Ops alkalmazás letölthető Androidra és iOS-re. Ennek segítségével az ellenfeled statisztikáját is láthatod. Ha a GPS-t is bekapcsolod, akkor a térképen követheted ellenfeleid mozgását.



Biztonság a Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyverrel

A Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack fegyver infravörös fénnyel működik ugyanazon az elven, mint a tévé távirányítója. Nem használ káros lézersugarakat, így a játék teljesen veszélytelen.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack


Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
68 m Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Játékfegyverek

Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
68 m Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Laser Ops Pro Alphapoint Duopack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Laser Ops Pro Alphapoint Duopack.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ