Nerf Microshots Fortinte FN Pelly

Termékkatalógus
Nerf Microshots Fortinte FN Pelly
4,0 4 értékelés
Játékpisztoly - fiúknak, alsó korhatár: 8 éves
Kód:  HRAdn00753 Termékszám:  5010993732043 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Microshots Fortinte FN Pelly

A Microshots Fortnite egy ötletes játék pisztoly a népszerű Nerf márka kedvelt Microshots sorozatából. Ez a darab a legnépszerűbb Nerf márkájú lőfegyverek miniatűr gyűjtői változatai közé tartozik, és minden kis harcosnak örömet szerez, aki egy új, eredeti darabbal bővítheti a gyűjteményét, és mindenekelőtt rengeteget szórakozhat, miközben a barátaival párbajozik vagy célba lő. Ahogy már a fegyver neve is sugallja, a Fortnite FN Peely pisztolyt a népszerű Fortnite Battle Royale videojáték ikonikus alakja, Peely ihlette. A fegyvert 2 db Official Nerf Elite nyíllal szállítjuk. Töltse be a nyilat a pisztoly elejébe, húzd meg a markolatot, hogy felhúzd, és lőj.

A Nerf Microshots Fortnite FN Peely játék pisztoly fő jellemzői

  • Sárga játék pisztoly a népszerű Nerf Microshots sorozatból
  • Gyűjtői darab a kedvelt Nerf márka legnépszerűbb lőfegyvereiről készült miniatűr változatok sorozatából
  • A Fortnite Battle Royale videojáték ihlette
  • A fegyvert 2 nyíllal szállítjuk
  • A Nerf pisztolyok teljesen biztonságosak, köszönhetően a minőségi műanyag és habszivacs vagy gumi nyilak használatának
  • A kézi felhúzásnak köszönhetően nincs szükség elemekre

Biztonságos szórakozás a Nerf játék pisztollyal

A Nerf pisztolyok kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek, amelyek az akciódús harcok során még a durva kezelést is képesek elviselni. A gyerekek értékelik a pisztoly alacsony tömegét, így egész nap játszhatnak vele. Ráadásul a nyilak habszivacsból vagy gumiból készülnek, és így teljesen biztonságosak. Ez a játék 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A csomag méretei:
16,5 ×  21,6 × 4,4 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Microshots Fortnite FN Pelly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Microshots Fortinte FN Pelly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Microshots Fortinte FN Pelly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Microshots Fortinte FN Pelly.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ