Doručení zdarma Stellar Blade

Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU

Termékkatalógus
Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU
Konzol - One új játékkonzol Japánban egyesíti a nagy játékkonzol a TV, köszönhetően a moduláris felépítés lehetővé teszi az egyidejű használata egy hordozható konzol két integrált levehető vezérlő Joy-Con, és hajtja Tegra chipset Nvidia
Kód:  NXHW002EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU Megszűnt

Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU

Moduláris Nintendo Switch NVIDIA Tegra chippel

A Nintendo Switch konzol lényegében egy erőteljes táblagép, amelynek egy-egy irányító van az oldalán, és néhány másodperc alatt csatlakoztatható a TV-hez, dokkoló állomáson keresztül. A Nintendo még nem jelentette be a végleges hardver paramétereket, de az már világos, hogy a fő szerep az új Tegra processzoré lesz, a NVIDIA-tól.

Vypnuto
nintendo switch - local mp

Élvezze a játékot barátaival együtt

Vypnuto
nintendo switch - game modes

Online játékra is van lehetőség

Vypnuto
nintendo switch - pair 6 console

Egyszerűen párosíthatja akár hat konzollal is

A Nintendo Switch átveszi az otthoni Nintendo játékkonzol szerepét is

A Nintendo Switch  egy új otthoni háromrészes játékkonzol. Az első a tényleges konzol, egy 6,2"-es kijelzővel. A második rész olyan, mint egy dokkoló állomás, amelybe bele van téve a számító egység. A HMDI csatlakozó Full HD képet továbbít a tévéhez. Az utolsó rész az innovatív cserélhető Joy-Con irányító.

Vypnuto
nintendo switch - tv console
Vypnuto
Nintendo Switch - joystick

Multifunkcionális Joy-Con irányítók

A Joy-Con irányító szkenneli mozgását, továbbá fejlett vibrációs válaszokat ad. A beépített IR kamera távolságot és formát is érzékel. Ezzel szokatlan, friss, mozgásos játékokat játszhat.

Játszhat bárhol, ahol csak szeretne

Az irányítókat különböző módokon lehet használni. Dugja be az úgynevezett Joy-Con Grip egységbe, amellyel úgy működik, mint egy hagyományos konzol irányító. Vagy az irányítókat lehet külön is használni, így két ember játszik együtt, és továbbra is közvetlenül csatlakoznak a konzolhoz.

Vypnuto
Odpojené boční ovladače
Vypnuto
Nintendo Switch - trackpad

Kényelmes érintőfelület

Kézi módban a Switch nagyon szórakoztató eszköz, kezelése kényelmes, és sok százalékos játékélmény-javulást nyújt minden játékban. Ezen kívül további tartozékokat vásárolhat több színben is.

A Nintendo Switch-el nagyon jól fog szórakozni

A Nintendo Switch egy olyan játékvilágba viszi Önt, mely tele van új nevekkel szinte minden műfajban. Az világra szóló együttműködésben már megállapodtak. A sikerében részesedik az Activision, az Electronic Arts, a Take-Two Interactive, Ubisoft, a Warner Bros. Interactive Entertainment és a nagy japán kiadók.

Vypnuto
nintendo switch - plenty of fun
Vypnuto
nintendo switch - zelda

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Készüljön fel a legnagyobb kalandra a The Legend of Zelda sorozat nyitott világában összeomlanak a régi határok, de még mindig tiszteletben tartják a hagyományokat. Fedezze fel e hatalmas világot és fedezze fel a több mint 100 szentélyt tele rejtvénnyel, valamint számos fegyvert, ruházatot és felszerelést.

Mario Kart 8 Deluxe

A legendás mókás gokartos banda visszatér a kormány mögé. Játsszon akár nyolc barátjával együtt egy helyen. Minden kedvenc pályája és karaktere visszatér a startvonalra a Wii U változatból, beleértve az összes DLC pályát és karaktereket, valamint az új versenytársakat.

Vypnuto
nintendo switch - mario kart
Vypnuto
nintendo switch - switch 12

1 2 Switch

Ez az első játék a Nintendo-tól amely lehetővé teszi, hogy szórakoztatóan versenyezzen, miközben belenézhet ellenfele szemébe a TV képernyője helyett. A western lövöldözéstől kezdve a másik tánclépéseinek az megtanulásáig. Kreatív lehetőségeket kínál a konzol felhasználásához.

Online szolgáltatások több játékos részére

A konzol támogatja az online többszereplős játékot WiFi internet-hozzáférésen keresztül. Mint a többi versenytárs, a Nintendo is kínál fizetős szolgáltatást, amely egy idő után ingyenes lesz. Fokozatosan lehetővé teszi Önnek, hogy barátait meghívja a többjátékos csatákra, beállíthasson találkozókat és kommunikáljon a többi játékossal. Szintén tervezik, hogy a régebbi játékokat ingyen elérhetővé teszik.

Vypnuto
nintendo switch - battery

Akkumlátor

A Nintendo Switch, kevésbé energiaigényes játékkal, akár 6 órán keresztül működik. Grafikusan intenzív játékoknál az időtartam lecsökken körülbelül 3 órára.

Vypnuto
nintendo switch - display

Belső memória

A belső memória kapacitása 32GB, amelyből egy rész a rendszer számára van fenntartva. A kapacitás azonban növelhető microSDHC/SDXC kártyákkal, akár 2 TB-ra.

Vypnuto
nintendo switch - memory

Kijelző

A multitouch képernyő átlója 6,2 hüvelyk. Ez ideális méret egy szuper játékhoz út közben.

Technikai jellemzők

Displej6,2" s rozlišením 1 280 × 720 bodů
CPU/GPUNVIDIA tegra
Paměť32 GB
SíťIEEE 802.11 a/b/g/n/ac, pro dokovací stanici lze dokoupit LAN adaptér
Video výstupPřes HDMI až 1080p, 720p v režimu handheldu
Audio výstupKompatibilní s 5.1, prostřednictvím HDMI
ReproduktoryStereo
TlačítkaZapínaní a volba hlasitosti
Sluchátka3,5mm jack
Slot pro herní kartyNintendo Switch Game Card
Slot pro paměťové kartyKompatibilní s microSD/microSDHC/microSDXC kartami, kapacita až 2 TB
SensoryAkcelerometr, gyroskop a sensor světla
BaterieLithium-Ion s kapacitou 4 310 mAh
Výdrž baterie2,5 - 6,5 hodin v závislosti na spuštěné hře
Nabíjení bateriePřibližně 3 hodiny

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con EU.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ