AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NIVEA Cellular Elasticity Duopack

Termékkatalógus
NIVEA Cellular Elasticity Duopack
5 2 értékelés
Kozmetikai szett - helyreállítja a bőr rugalmasságát és erejét, megszabadul a ráncoktól, hialuronsav-termelő hatóanyagokkal, kollagén és elasztin, 50+ nőknek, minden bőrtípusra, 50 ml nappali krémet és 50 ml éjszakai krémet tartalmaz.
Kód:  KSPL3275 Termékszám:  9005800348469 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Cellular Elasticity Duopack

Szinte minden nő szereti ápolni a bőrét. A Nivea Hyarulon Cellular Filler Rugalmasság krémkészlet segíthet neki ebben. Visszaállítja bőre rugalmasságát és erejét, és megszabadítja a ráncoktól. Hölgyek Különösen értékelni fogják, hogy a krémek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek saját hialuronsavat, kollagént és elasztint termelnek. A Nivea ajándékcsomagjában egy nappali és egy éjszakai krémet talál, amelyek alkalmasak a következőkre minden bőrtípusra 50+. A jobb eredmények érdekében ajánlott ezt a kozmetikumot hosszú távon használni. Tegyél boldoggá valakit a környezetedben, és szerezz neki egy Nivea készletet. Hyarulon sejtrugalmasság!

A Nivea Hyarulon Cellular Rugalmasság bőrápoló krémkészlet legfontosabb jellemzői

  • Nivea Hyarulon Cellular Filler Rugalmasság egy nappali és éjszakai krémkészlet
  • A krémek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek saját hialuronsavat, kollagént és elasztint termelnek.
  • A rendszeres használat eredménye kisimult, megújult és ránctalan bőr.
  • A jobb hatás érdekében ajánlott a termékeket hosszú ideig használni.
  • Ez a kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas
  • Ezeket a krémeket a Nivea-tól különösen az 50+ hölgyek fogják értékelni.
  • A Hyarulon Cellular Rugalmasság Kit minden nőnek örömet okoz majd

Egész napos védelem a Nivea Hyarulon Cellular + Rugalmasság Of 30 újjáépítő krémmel

A Nivea Hyarulon Cellular + Rugalmasság Of 30 visszaállítja a bőr rugalmasságát. A krém rendszeres masszírozása a bőrbe a ráncok csökkenéséhez vezet, javítja a bőr rugalmasságát és helyreállítja annak erejét. Az OF 30-nak köszönhetően a krém megvédi az arcot az öregedéstől és a pigmentfoltok megjelenésétől.

Alkalmazás:
Használja a nappali krémet minden reggel. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

összetétel: Aqua, Glicerin, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Cetearil-alkohol, Methylpropanediol, Tápióka keményítő, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Kókuszgliceridek, Gliceril-sztearát, Sodium Hyaluronate, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimetikon, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xantán gumi, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Limonene, Parfüm, CI 15985, CI 47005

Küzdjön az öregedés ellen a Nivea Hyarulon Cellular + Rugalmasság Remodelling Night Cream krémmel

A Hyarulon Cellular + Rugalmasság Remodelling Night Cream éjszakai krémmel bőre minden reggel hidratált, rugalmasabb és gyönyörűen regenerált lesz. Kezeli még a mély ráncokat is, és az érzést adja, hogy emelő hatás. Krém A Hyarulon Cellular Filler a tökéletes napi ápoló kiegészítő.

Alkalmazás:
Használja az éjszakai krémet minden este lefekvés előtt. Vigye fel a megtisztított bőrre, masszírozza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, a szemkörnyék elkerülése mellett.

összetétel: Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearil-alkohol, Triizosztearin, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Hidrogénezett kókusz-gliceridek, Methylpropanediol, Szintetikus méhviasz, Gliceril-sztearát-citrát, Sodium Hyaluronate, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Panthenol, Pantolakton, Dimetikon, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Trisodium EDTA, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Limonene, Parfüm, CI 15985, CI 47005

Összetétel

A Nivea Hyarulon Cellular + Rugalmasság Of 30 újjáépítő krémmel összetétel:

Aqua, Glicerin, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Cetearil-alkohol, Methylpropanediol, Tápióka keményítő, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Kókuszgliceridek, Gliceril-sztearát, Sodium Hyaluronate, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimetikon, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xantán gumi, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Limonene, Parfüm, CI 15985, CI 47005

A Nivea Hyarulon Cellular + Rugalmasság Remodelling Night Cream krémmel összetétel:

Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearil-alkohol, Triizosztearin, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Hidrogénezett kókusz-gliceridek, Methylpropanediol, Szintetikus méhviasz, Gliceril-sztearát-citrát, Sodium Hyaluronate, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Panthenol, Pantolakton, Dimetikon, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Trisodium EDTA, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Limonene, Parfüm, CI 15985, CI 47005

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Lifting és feszesítő Kész!
Korosztály
50+ Kész!
Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Lifting és feszesítő Kész!

Korosztály

Korosztály
50+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Cellular Elasticity Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Cellular Elasticity Duopack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Cellular Elasticity Duopack.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ