Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NIVEA MEN Box 2phase Protect 2019

Termékkatalógus
NIVEA MEN Box 2phase Protect 2019
4,8 5 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: 2 az 1-ben Protect&Care after shave lotion 100 ml, Protect&Care borotvahab 200 ml
Kód:  VBAL332 Termékszám:  9005800322537 Gyártó honlapja:
NIVEA MEN Box 2phase Protect 2019 Megszűnt

NIVEA MEN Box 2phase Protect 2019

A NIVEA Men Box 2phase Protect 2019 férfi kozmetikai ajándékcsomag két bőrápoló terméket tartalmaz, amelyet kifejezetten a sima és zökkenőmentes borotválkozás érdekében fejlesztettek ki. A praktikus készlet tartalmaz egy Nivea Men Protect & Care borotvahabot és egy borotválkozás utáni arcszeszt is. Mindkét terméket a frissítő aloe vera kivonattal készítették, amely eredményesen nyugtatja meg és hidratálja a bőrt, és emellett segít a bőr regenerálásában és gyógyításában is. A borotvahab gondoskodik a bőr szükséges ápolásáról borotválkozás közben, a termék hatását pedig csak tovább fokozza az aftershave. A Nivea Men ajándékszettel búcsút inthetsz az irritált, kipirosodott és kellemetlenül égő bőr érzésének. A Nivea kozmetikumokkal a borotválkozás mostantól kellemes élmény lesz.

A NIVEA Men Box 2phase Protect 2019 férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Testápoló kozmetikumok férfiak számára a Nivea tradicionális márkától
  • A dobozban találsz egy Nivea Men Protect & Care borotvahabot és borotválkozás utáni arcszeszt
  • Nivea Men borotvahab aloe verával a nyugodt és hidratált bőrért
  • Borotvahab a sima és kényelmes borotválkozásért és a borotva hatékony csúszásáért
  • Megakadályozza a bőr irritációját, égését vagy a bőrpírt borotválkozás közben
  • A borotválkozás utáni frissítő arcszesz gondoskodik a bőr ápolásáról, védi és megakadályozza a kiszáradását
  • Enyhíti a bőrt a kellemetlen feszüléstől, bőrpírtól és egyéb irritációtól
  • Stílusos, praktikus doboz olyan kozmetikai ajándékokkal, amely minden férfinak tetszeni fog

Óvd a bőrödet borotválkozás közben a Nivea Men Protect & Care borotvahabbal

A Nivea Men Protect & Care Shaving Foam borotvahab képes megbirkózni az olyan bőrproblémákkal, mint például a bőrirritáció, a bőr kipirosodása vagy égése, amelyek jelentkezhetnek a borotválkozás közben. Ápold a bőrödet már a borotválkozás alatt is. A borotvahabot kimondottan a normál vagy száraz bőrű férfiaknak készítették. A termék gondoskodik a sima és kényelmes borotválkozásról és lehetővé teszi a borotva hatékony mozgását. Emellett a benne található aloe vera kivonatnak és vitaminoknak köszönhetően a borotvahab már borotválkozás közben hidratálja a bőrt, megelőzi a bőr kiszáradását, amely megakadályozza a bőr feszülő érzését. Élvezd a kényelmes borotválkozást bőrirritáció nélkül.

Hatóanyagok:
Aloe Vera - antioxidáns, megnyugtatja és hidratálja a bőrt, regeneráló és gyógyító hatású

Használat:
Használat előtt alaposan rázd össze. Tartsd a flakont függőlegesen, amikor a borotvahabot a nedves arc és nyak területére viszed fel. Alaposan öblítsd le borotválkozás után.

Összetétel:
Aqua, Isobutane, TEA-stearate, Laureth-23, Glycerin, Gossypium herbaceum seed oil, Persea gratissima oil, Propylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Coco-caprylate/caprate, Hydroxypropyl methylcellulose, PEG-7M, Potassium stearate, Butane, Propane, Piroctone olamine, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Parfum

Nyugtasd meg az irritált bőrt a Nivea Men Protect & Care borotválkozás utáni arcszesszel

Borotválkozást követően a bőröd irritált és kipirosodott? Ne csüggedj! Ez esetben a Nivea Men Protect & Care borotválkozás utáni arcszeszt Neked találták ki. Aloe vera kivonattal és B5 provitaminnal gazdagított frissítő összetétele ápolja a frissen borotvált bőrt, megvédi azt a külső hatásoktól és megakadályozza a kiszáradását is. A Nivea Men Protect & Care aftershave felfrissíti a bőrt, mérsékli a bőr pirosságát és feszülését.

Hatóanyagok:
Aloe Vera - antioxidáns, megnyugtatja és hidratálja a bőrt, regeneráló és gyógyító hatású
B5-provitamin (pantenol) - hidratáló és gyulladásgátló hatású, elősegíti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a bőr gyógyulását

Használat:
Borotválkozás után vidd fel az arcodra és a nyakadra.

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Sulfate, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, CI 42090, CI 16035

Az ajándékdoboz tartalmazza:
1 × Nivea Protect & Care Shaving Foam borotvahab (200 ml)
1 × Nivea Men Protect & Care 2 az 1-ben borotválkozás utáni ápoló arcszesz (100 ml)


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Box 2phase Protect 2019. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Box 2phase Protect 2019.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ