Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Norfin Komplet Scandic 2

Termékkatalógus
Norfin Komplet Scandic 2
Készlet - dzseki és nadrág, esőálló, tartós membrán anyag NORTEX BREATHABLE, vízoszlop: 6000 mm, lélegző képesség: 5000 g / cm / 24h, szín: khaki
Kód:  JVR079189nad Termékszám:  JVR079189nad
Norfin Komplet Scandic 2 Megszűnt

Norfin Komplet Scandic 2

A Norfin Komplet Scandic 2 egy kompakt kabát és nadrág szett, amelyet különösen horgászat során tudsz használni. Rendkívül tartós Nortex légáteresztő anyagból készült, védelmet nyújt a víz és a szél ellen. A készlet 6000 mm-es vízoszlopot és 5000 g/m2 légáteresztő képességet biztosít, ami hozzájárul a magas tartóssághoz. Minden varrás légáteresztő membránból készül, és ragasztása precíziós. Mind a nadrág, mind a kabát alja a te kényelmed szerint állítható. A Norfin Scandic 2 kiváló védelmet nyújt a szél és a víz ellen, és nagy kényelmet biztosít.

A Norfin Komplet Scandic 2 szett legfontosabb jellemzői

  • Férfi kabát és nadrág
  • Tartós Nortex légáteresztő anyagból készült 
  • Kiváló védelem a víz és a szél ellen
  • Norfin Komplet Scandic 2 vízállósága 6000 mm
  • Membrán anyagból készült varratok precíziósan vannak ragasztva
  • Állítható aljú és mandzsettájú kabát
  • Állítható kapucni
  • Belső zseb és két oldalsó zseb
  • Rugalmas derekú nadrág
  • Két zseb a nadrág oldalán
  • Szín: keki

Praktikus kabát

A Norfin Komplet Scandic 2 kabát alja és tépőzárral állítható mandzsettája állítható. Egy mély, kétirányú állítható kapucnival és kényelmes hálós béléssel rendelkezik. A vállrész megerősített, és a kabát hátulja kissé szélesebb. Vannak a kiegészítők és kisebb tárgyak tárolására szolgáló zsebek, amelyek közül az egyik a belső részen található, a kabát oldalán pedig két további tágas zseb kapott helyet. A fő cipzár védőperemmel van ellátva.

Kényelmes nadrág

A nadrág elasztikus derékkal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít. Alját cipzárral lehet beállítani, és két oldalsó zsebe van. A Norfin Scandic 2 egy igazán praktikus és tartós szett, amely tökéletesen megvéd a víz és a szél ellen.

Méretek: 
L, XL és XXL

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Norfin Komplet Scandic 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Norfin Komplet Scandic 2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ