AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

NUBIAN KIDS Napozás utáni hab 250 ml

Termékkatalógus
NUBIAN KIDS Napozás utáni hab 250 ml
Napozás utáni krém - mosóhab, homoktövisolajat tartalmaz, D-panthenol, allantoin és aloe vera, Táplálkozás, és megnyugtatja a bőrt, a gyermekek bőrének ápolására napozás után - 9 160 Ft/1 l
Kód:  OPA243 Termékszám:  8586000086272

NUBIAN KIDS Napozás utáni hab 250 ml

Még a gyermekek bőrének is szüksége van arra, hogy napozás után visszanyerje erejét. Bemutatjuk a NUBIAN KIDS napozás utáni lemosót, amely a megérdemelt nyugtató enyhülést nyújtja a kicsik bőrének egy napfényben töltött nap után. A NUBIAN KIDS D-panthenolt, allantoint és Aloe verát tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a gyermekek bőrének regenerációjához és általános megnyugtatásához. A homoktövisolaj magas természetes béta-karotin tartalmával táplálja a gyermekek bőrét. Ez a napozás utáni termék gyengéden tisztítja az irritált bőrt a napozás után. A NUBIAN KIDS egyik nagy előnye, hogy az egész család számára alkalmas     

A NUBIAN KIDS Napozás utáni mosdóhab főbb jellemzői

  • A napozás utáni mosdóhab könnyen alkalmazható
  • A benne lévő vitaminoknak köszönhetően képes regenerálni és nyugtatni a bőrt
  • A NUBIAN KIDS napozás utáni hab praktikus csomagolásban, pumpás kiszerelésben érkezik
  • A homoktövisolaj bőséges táplálékot biztosít a bőrnek
  • A NUBIAN KIDS mosdóhab az egész család számára alkalmas  

Használat: 
Nyomd le a pumpát, és engedd a kívánt mennyiségű habot tenyeredbe. Vidd fel a nedves bőrre, óvatosan mosd le az egész testet, majd öblítsd le. 

Összetétel: 
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose carboxylate, Glycereth-7 Caprylate / Capri, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Lactic Acid, PEG- 40 HYDROGENATED Castor Oil, Laureth-3, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Irritált bőrre Kész!

Termék típusa

Használható
Napozás után Kész!
Termék típusa
Hab Kész!
Egyéb jellemzők
Arcra, Testre Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Gyerekeknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUBIAN KIDS Napozás utáni hab 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUBIAN KIDS Pěna po opalování 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUBIAN KIDS Pena po opaľovaní 250 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ