Numark Mixtrack Platinum

Termékkatalógus
Numark Mixtrack Platinum
5 1 értékelés
DJ kontroller 2-csatornás DJ vezérlő audio interface, 1,75 „színes dipleje a lemezeket, 16 2 csatornás DJ vezérlő audio interfészvel, 1.75 "színes lemez tárcsával, 16 multifunkciós RGB háttérvilágítású pad, Touchstip's dinamikus FX kereséshez, 1/4" és 1/8" fülhallgató kimenetek, sztereó AI kimenet, USB csatlakozó, fém JOG, ultranagy felbontású illesztőprogram, beleértve a Serato DJ Intro és a Prime Loops minta és loop csomagot - 47 395 Ft/db
Kód:  NUM015e Termékszám:  Mixtrack Platinum Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark Mixtrack Platinum

Ismerje meg a Numark kedvenc kétcsatornás keverőjét, a Platinum Editiont. A Mixtrack Platinum azonnal növeli a DJ teljesítményét - a kezdő amatőrtől a tapasztalt szakemberekig. Számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, mint például a beépített LCD kijelzők mindkét 5" átmérőjű fém jog-tárcsákban, USB audio interfész, a 4-csatornás mixelési lehetőségek, a 16 multifunkciós RGB háttérvilágítású pad vagy a 100 mm-es faderek a pontos lejátszási sebesség beállításához.

A Numark Mixtrack Platinum főbb jellemzői

  • Színes kijelzők a jog-tárcsákban
  • 16 többfunkciós RGB háttérvilágítású pad
  • multifunkciós FX manipuláció
  • 1/4"és 1/8" fejhallgató kimenetek
  • Sztereó AI kimenet, USB csatlakozó
  • Fém JOG tárcsák ultraibolya felbontással
  • a mellékelt Serato DJ Intro biztosítja a kiváló szoftvertartalmat

A backlid padok áttekintése

Az ergonomikus 5"-es lemezek kétszínű információs kijelzőkkel vannak felszerelve, amelyek nagy piros körben és kisebb fehér körben jelzik a kurzor aktuális pozícióját a sávban, a Shift és a Wheel gombokkal pedig a kihagyott és a hátralévő idő jeleníthetjük meg. A Pitch Bend lassítja vagy felgyorsítja a számot. A Numark Mixtack Platinum nagy előnye a versenytársaival szemben, hogy egyszerre négy lejátszó irányítható a segítségével.

Serato DJ Intro és Prime Loops szoftverek

Az eszköz hagyományos USB port segítségével számítógéphez csatlakoztatható, és klasszikus hangkártyaként is használható. Az integrált hangátalakító 44,1 GHz mintavételi és 24 bites felbontással működik. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően maximális hangminőséget biztosít. Amikor számítógépen dolgozol, nagy hasznát veszed majd a (termékregisztráció után) rendelkezésre álló szoftvereknek, mint például a Serato DJ intro-nak, amely különösen a kezdőknek nagy segítség. Ezenkívül hozzáférhetsz az Artist Pack zenei textúráihoz a ToolRoom hangtárából és a Six Remix Tool Kit-ből a Prime Loops-ból és még sok másból.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az lenne a kérdésem hogy a dobozban megtalálható e az a kábel amivel kapcsolódik a laptophoz, vagy külön kell megvásárolni? Köszönöm!

sziasztok. en szerdan rendeltem meg a numark mixtrack platinumot. ami ki lett csomagolva vagy bemutatas celjabol lett le ertekelve. es ugy volt 60vagy 61ezer forint postaval.utana tudtok nezni hogy mikor jonne meg nekem ?

Kérdések és válaszok: Numark Mixtrack Platinum
Kiegészítők: Numark Mixtrack Platinum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Mixtrack Platinum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark Mixtrack Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Platinum.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ