Nyakmasszírozó Beauty Relax BR-1140, TENS

Termékkatalógus
Nyakmasszírozó Beauty Relax BR-1140, TENS
Nyak- és vállmasszírozó - EMS elektromos izomstimuláció, vezeték nélküli vezérlés, infravörös melegítő funkció, mágnesterápia, vibrációs masszázs
Kód:  BR0123h Termékszám:  8594166103290

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nyakmasszírozó Beauty Relax BR-1140, TENS Megszűnt

Nyakmasszírozó Beauty Relax BR-1140, TENS

A Beauty Relax BR-1140 prémuim kategórás nyakmasszírozó készülék, mely hatékonyan enyhíti a nyaki fájdalmat és kellemes masszázzsal oldja a nyaki izmokban felgyülemlett feszültséget. A nyaki gerinc a gerinc legérzékenyebb és terheltebb szakasza, így gyakran idéz elő nyaki fájdalmat. A nyaki gerinc fájdalmait legtöbb esetben a helytelen fejtartás, hosszú távon ülő helyzetben végzett munka és rossz helyzetben történő alvás okozza. A Beauty Relax egyszerű és hatékony módját kínálja a fájdalom enyhítésének és véd a nyaki gerincbántalmak legelterjedtebb okainak hatásával szemben. A legújabb masszázstechnológiákat alkalmazza, mint az EMS izomstimuláció, infravörös melegítő, vibrációs masszázs és mágnesterápia.

Fő előnyök

  • Enyhíti a fájdalmat és ellazítja a nyak és nyaki gerinc területeket
  • EMS elektromos izomstimuláció
  • Infravörös melegítő funkció
  • Vibrációs masszázs
  • Mágnesterápia
  • Vezeték nélküli vezérlés, nagyméretű LCD kijelző

Egyedülálló technológia

Az EMS technológia (elektromos izomstimuláció) közvetlenül az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, mely a kiválasztott területen enyhíti a fájdalamat, izomhúzódást és feszültséget. A hatékony infravörös melegítő technológia felmelegíti az izmokat, mélyen a szövetekbe hatolva tisztítja meg azokat a szennyező anyagoktól, lebontva azokat. Használható izmok és kötőszövetek regenerálására, fejlesztésére. A vibrációs masszázs remek módja a merev izmok ellazításának. A mágnesterápia alacsony frekvenciás mágneses mezőt bocsát ki, mely alkalmas fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre és gyorsítja a sejtek regenerálódását.  

Egyszerű használat

A Beauty Relax BR-1140 kompakt kialakítású, hordozható készülék, hogy ne csupán otthonodban, hanem bárhol élvezhesd a professzionális nyaki masszázs nyújtotta előnyöket és kényelmet. A készülék minden nyakméretre használható. A készüléket vezeték nélküli vezérléssel tudod működtetni, és nagy LCD kijelzővel felszerelt, valamint időzítővel ellátott, mely 5-30 perces automatikus kikapcsolásra állítható. Szabadulj meg a nyaki gerinc fájdalomtól, és kényeztesd magad egy pihentető nyakmasszázzsal minden nap!



Műszaki adatok:

Elektromos impulzus frekvencia:
1-1000 Hz

Elektromos impulzus szélesség:
20-400 ezredmásodperc

Súly:
630 g

Tápegység:
Hálózati adapter 220 V

Táv-vezérlő:
CR2032 elem

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nyakmasszírozó Beauty Relax BR-1140, TENS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Krční masážní přístroj TENS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty TENS masážny tester. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax Krční masážní přístroj TENS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax Krční masážní přístroj TENS.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ