Shop roku AP+ plus nový vizuál

OLD SPICE Whitewater Fireman Szett

Termékkatalógus
OLD SPICE Whitewater Fireman Szett
4,4 5 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: stift dezodor, tusfürdő
Kód:  VBAL475 Termékszám:  8001841906089 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Whitewater Fireman Szett

A gyönyörű és praktikus ajándékkészletben található Old Spice kiváló választás minden olyan férfinak, aki szeretné megmutatni dominanciáját és erejét. Burkolózz be a tusfürdő férfias illatába és vedd fel a harcot az izzadással. A Whitewater Fireman illatával elvarázsolod környezeted.

Old Spice WhiteWater tusfürdő

A White Water tusfürdő a férfi test felfrissítésére és tisztítására szolgál. A friss illat kellemes tisztaságot, frissességet teremt, és önbizalommal tölt fel. A tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt. A férfias illat akár 7 órán keresztül is elkísér, amelyet a nők imádni fognak. A terméket olyan férfiak számára tervezték, akik törődnek tisztaságukkal és testük illatával a munkahelyükön, otthonukban és sportolás közben egyaránt. Az egyedülálló illat igazán férfias - bátor, határozott és vonzó. Merülj el az illatban, amelyet a valódi férfiak számára terveztek!

A Old Spice WhiteWater tusfürdő legfőbb jellemzői

  • Alaposan tisztítja az egész test bőrét
  • A tusfürdő erőteljes férfias illattal büszkélkedik
  • Az Old Spice WhiteWater tusfürdő hidratálja és táplálja a bőrt
  • Önbizalmat és energiát ad minden férfinak

Használata:
Alkalmazd nedves bőrön és óvatosan habosítsd fel. Tisztálkodás után alaposan öblítsd le a bőrt.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Old Spice WhiteWater Deostick 

A Deostick Old Spice WhiteWater kellemes érzéki illatot kölcsönöz számodra akár otthon vagy a munkahelyen vagy, akár a fitneszközpontban edzel, vagy épp kalandokban merülsz el. A jellegzetes illat élénkít és felfrissít. Garantáltan hűs érzést kelt, és kellemes frissesség érzetét nyújtja.


A Old Spice WhiteWater deostick legfőbb jellemzői

  • Hatékonyan véd az izzadság és a kellemetlen szagok ellen
  • Az Old Spice stift dezodor erős férfias aromával rendelkezik
  • A deostock nem irritálja a bőrt
  • Nem hagy foltokat a fekete vagy fehér ruhákon

Használata:
A forgatható görgőnek köszönhetően alkalmazása nagyon egyszerű. Csak a hónalj alatt használd, és kerüld a termék szembe jutását.

Összetétel:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Parfum, PPG-3 Myristyl Ether, Tetrasodium EDTA, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal, CI 60725, CI 6156



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Whitewater Fireman Szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Captain Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Whitewater Fireman Set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ