0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

OLPRAN Falcon Sus 24" piros

Termékkatalógus
OLPRAN Falcon Sus 24" piros
Gyerek kerékpár - gyermekeknek 7 és 11 éves kor között ajánlott, ajánlott testmagasság 127-142 cm, a kerekek átmérője 24”, acélváz, teleszkópos villa, V-fékek, 18 fokozatú sebességváltóval, súlya 14 kg
Kód:  SPTOlp019 Termékszám:  8595243824930

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OLPRAN Falcon Sus 24" piros

Egy kerékpár a gyermekeknek felejthetetlen emlékeket tud szerezni, amelyekre idősebb korukban is boldogan gondolnak vissza. Legyen ez gyermeke első kerékpárja, tanítsa meg ennek segítségével kerékpározni. Az Olpran kerékpár izgalmas vörös színével biztos elnyeri gyermeke tetszését. Elsősorban 7 és 11 év közötti, 127-142 centiméter testmagasságú gyermekek számára tervezték ezt a nagyszerű teleszkópos kerékpárt. A bicikli maximális terhelhetősége 90 kg, a 13" méretű acélváz súlya 14 kg, így könnyedén ellenáll a komolyabb igénybevételeknek is, mint például egy erdei, vagy hegyi túra. A kerékpár főképp enyhébb terepen történő túrákra, családi kirándulásokra, mindennapi közlekedésre lett tervezve.

 

Főbb jellemzők

  • Gyermek mountain bike fiúk számára
  • Elsősorban 7 és 11 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • 3x6, azaz 18 sebességes váltó
  • Teleszkópos acél villa
  • Olpran markolattal és PVC nyereggel
  • Izgalmas piros szín Olpran logóval
  • Új élmények, és kalandok

 

Kényelem még a legkisebbek számára is

Kerékpározás közben semmi sem lehet fontosabb a gyermekek kényelménél és biztonságánál. Köszönhetően az erős váznak és teleszkópos villának hatékonyan kiegyenlíti az út egyenetlenségeit. A PVC-ből készült nyeregnek és kormánymarkolatnak köszönhetően stabilan és kényelmesen el lehet helyezkedni a kerékpáron. Erőteljes V fékekkel és 18 sebességes váltóval, hogy minden terepen öröm legyen a használata.

 

Paraméterek

Meghajtás
Hagyományos kerékpár Kész!
Rendeltetése
Gyerek Kész!
Szín
Piros Kész!

Kerékpár típusa

Meghajtás
Hagyományos kerékpár Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Gyerek Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLPRAN Falcon Sus 24" piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Falcon Sus 24" červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olpran Falcon Sus 24" červený.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ