AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3"

Termékkatalógus
OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3"
4,5 2 értékelés
Laptop hátizsák - maximális képátló: 17,3", állítható vállpántok, kulacstartó zseb, vízálló és csavarható tetejű, külső méretei (m×sz×h): 54 cm × 35 cm × 22 cm, súlya: 2,39 kg, színe: fekete és piros
Kód:  HPCP0107c3 Termékszám:  3KJ69AA#ABB Gyártó honlapja:

OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3"

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!


OMEN X prémium notebook hátizsák, by HP Transceptor Backpack

A vérbeli játékosok közé tartozol, aki bárhol készen áll egy kihívásra? Vidd magaddal a teljes játéktechnikát! Pakold be legfeljebb 17,3 hüvelykes gamer notebookodat és minden tartozékodat a jól ismert HP márka OMEN X Transceptor hátizsákjába, és már indulhatsz is! A hátizsák laptop zsebe párnázott, a fejhallgató számára külön rekeszt és görgető zárat találsz, és megvan a maga helye a billentyűzetnek, a tabletnek és mindennek, ami a játék élvezetéhez szükséges. Ez vonatkozik természetesen a harapnivalóra és italra is, hogy erőtartalékaidat bármikor feltölthesd,  illetve személyes tárgyaidnak és kiegészítőidnek egyaránt találsz megfelelő helyet.



OMEN X by HP Transceptor Backpack

Gondtalan hordozás bármilyen körülmények között

Ez olyan minőségi hátizsák, mint az OMEN X Transceptor Backpack természetesen csakis vízálló anyagból készülhet. Ennek, és a megerősített aljnak köszönhetően az OMEN X hátizsákot bármikor leteheted nedves felületre. Ezen felül a párnázott és teljes mértékben szabályozható pántok lehetővé teszik a laptop hátizsák lehető legkényelmesebb hordozását, még nagyobb távolságban is. Ezen felül szükség esetén a hátizsákot szíjjal biztonságosan hozzákapcsolhatod egy másik poggyászhoz.


Lenyűgöző gamer design

A laptop hátizsákot nem csak egyedi tulajdonságai, hanem különleges külalakja is megkülönbözteti a többitől. Az OMEN X Transceptor a szokványos fekete színt új szintre emeli- a hátizsák teljes kialakítását úgy fejlesztették ki, hogy kifejezze a játék iránti szenvedélyt, és tökéletesen illeszkedjen a szokványos gamer készülékekhez.


OMEN X by HP Transceptor Backpack



OMEN X by HP Transceptor Backpack

Meglepően sok zseb

Az OMEN X Transceptor belseje kellemesen meg fog lepni. A méretes, párnázott laptop zseb mellett további zsebeket találsz a fejhallgató, az egér és egyéb kiegészítők számára.



OMEN X by HP Transceptor Backpack

Az OMEN X Transceptor hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes méretű hátizsák 17, 3 hüvelykes laptopból, egérből, billentyűzetből és fejhallgatóból álló játékfelszereléshez
  • Minden egyszerűen hozzáférhető a dupla cipzáraknak és a görgető záraknak köszönhetően
  • A hátizsák masszív párnázása tompítja az ütéseket
  • Anyaga teljes mértékben vízálló
  • Egyszerűen egy másik poggyászhoz kapcsolható 

Paraméterek

Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMEN X by HP Transceptor Backpack 17,3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN X by HP Transceptor Backpack 17.3".
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ