Shop roku Slevy s AP+

ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml

Termékkatalógus
ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml
Arclemosó - arc, nyak és dekoltázs területének alapos megtisztításához, zsíros, normál és kevert bőrre - 53 933,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL4103 Termékszám:  717334249554

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml

Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser mélytisztító, habzó arctisztító gél megszabadítja a bőrt a felesleges zsírtól, a szennyeződésektől és a sminktől. Kifinomult formulája méregtelenítő és tisztító bambuszszenet és 1% szalicilsavat tartalmaz, amely felszabadítja és megtisztítja a pórusokat, tisztán tartja és mattítja a bőrt, valamint csökkenti a bőrpórusok láthatóságát. Mindezt úgy, hogy közben nem okoz bőrfeszülést és nem szárítja a bőrt. Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser arctiszítító nem tartalmaz parabént, ftalátokat, nátrium-lauril-szulfátot, glikolt, ásványi olajat, DEA-t, vazelint, paraffint, polietilént vagy formaldehidet.

Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal arctisztító gél legfontosabb jellemzői

  • Gyengéden eltávolítja az arcról a felesleges zsírt, a szennyeződéseket és a sminket
  • Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser egy mélytisztító, habzó gél
  • Méregtelenítő és tisztító bambuszszénnel és 1%-os szalicilsavval
  • Felszabadítja és megtisztítja a pórusokat, csökkenti azok láthatóságát és a bőr kifényesedését
  • Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser arctisztító normál, kombinált és zsíros bőrre ideális
  • Vegánok is használhatják

Használata:
Reggel és este masszírozd be a benedvesített arcbőrbe, amíg a gél habbá nem válik! Kerüld a szem környékét! Ezután öblítse le és töröld szárazra az arcod!

Összetétel

Water\Aqua\Eau, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Kókusz-betain, Nátrium-kokoil-izetionát, Glicerin, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Nátrium-lauroil-zab-aminosavak, Sodium Chloride, Dinátrium-kokoil-glutamát, Cananga Odorata (Ylang Ylang) virágolaj*, Citrus Limon (citrom) héjolaj*, Lavandula Angustifolia (levendula) olaj*, Mentha Viridis (Spearmint) levélolaj*, Gaultheria Procumbens (télizöld) levélolaj*, Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) rügyolaj*, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj*, Eugenol, Limonene, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Salicylic Acid, Charcoal Powder, Nátrium-koko-pg-dimonium-klorid-foszfát, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Nátrium-kokoil-glutamát, Mononátrium-citrát, Citric Acid, Nátrium-hidroxid, Tetrasodium Edta, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol. * Illóolaj

Paraméterek

Specifikáció
Vegán kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Zsíros, Normál, Kevert Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Vegán kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Normál, Kevert Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ