30 dnů na vrácení Shop roku

Ortlieb Protect

Termékkatalógus
Ortlieb Protect
Kerékpáros táska - bélelt, vízálló, fényképezőgép tárolására
Kód:  SPTif1177 Termékszám:  4013051020893

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ortlieb Protect

Szeretnél szép képeket készíteni kalandjaid során? A vízálló Ortlieb táskával mindezt könnyedén megteheted. Fényképezőgépednek kiváló helyet biztosít, szorosan tartja azt, és annyira pontosan zár, hogy még a szennyeződéseket sem engedi be! Belül fényképezőgéped teljes biztonságban pihenhet, amelyért a táska alapos párnázata felel. A táskát egyébként könnyedén az övedhez, vagy hátizsákod pántjához rögzítheted, ráadásul pánttal is rendelkezik, amelyet a válladon átvethetsz, így mindig kéznél lesz kedvenc készüléked.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen vízhatlan táska
  • Nem engedi be a szennyeződéseket
  • Gyors, egy pillanat alatt történő kinyitás
  • Puha párnázattal
  • Csillogó szürke kivitelben

Ne vesztegesd el esélyedet egy jó fényképre!

Veled is történt már olyan, hogy egy varázslatos pillanatnak voltál tanúja, azonban nem tudtad olyan gyorsan elővenni a fényképezőgépedet, hogy megörökítsd? Az Ortlieb Protect lehetővé teszi a táskád nyitását és zárását mindössze egyetlen, gyors mozdulattal, speciális kialakításának köszönhetően. Így nem fogsz lemaradni a fontos pillanatokról útközben sem, és számos esélyed lesz új emlékeket, és fényképeket gyűjteni.

A táska méretei:

Magasság: 12 cm
Szélesség: 15 cm
Mélység: 7 cm

Súly:
110 g

Térfogat:
1,3 l

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ortlieb Protect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Protect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ortlieb Protect.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ