30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

Ortlieb Sport Roller classic Yellow

Termékkatalógus
Ortlieb Sport Roller classic Yellow
Kerékpáros táska - Az elülső tartóra, 2 db, vízálló
Kód:  SPTif1164 Termékszám:  4013051036375

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ortlieb Sport Roller classic Yellow

Táskák igazi kalandoroknak, akik biztosan értékelni fogják őket. Kormánytáskaként használható, ami egyensúlyt ad. Összességében a táska 25 liter térfogatú, amire szükséged lesz a hosszú kerékpáros expedíciók során. A táskák tökéletesen vízállóak és a hajós táskákhoz hasonlóan feltekerhetős rendszerrel rendelkeznek. Függetlenül attól, hogy élelmiszer, ruha vagy egyéb felszerelés tárolására használod, biztos lehetsz benne, hogy még egy hosszú, megerőltető utazás után is minden szárazon a helyén lesz. A táska ezen kívül fényvisszaverő felülettel is rendelkezik, hogy minél jobb láthatóságot biztosítson, és megakadályozza a szerencsétlen baleseteket. Szállításhoz jól fog jönni az egyszerű változtatás a táskán, aminek köszönhetően akár a hátadra is veheted. Indulj el egy nagy kalandra, szerezz csodás élményeket, és közben minden felszerelésed legyen veled, biztonságban.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes vízállóság mindkét táska esetében
  • Nagy fényvisszaverő felület a kerékpárosok jó láthatóságáért
  • Nagyon kényelmes, 25 literes térfogat
  • Belső rendszerező a dolgok jobb elosztására
  • Műanyag erősítés a belső széleknél
  • Élénk sárga kivitelezés

Extrém körülmények között

Az egyes alkatrészek 3D technológiával vannak összekötve, így biztosítva a tökéletes vízhatlanságot és a tartósságot. Rendkívül előnyös a műanyag erősítés is az alsó belső széleknél aminek köszönhetően nem kerül sor a táskák sérülésére. A táska aktívan gondoskodik a biztonságodról a vastag fényvisszaverő réteggel. Menet közben, rossz látási körülmények között is sokkal láthatóbb leszel, ezáltal csökkentve a balesetek valószínűségét.

Minden kéznél

Nem szereted a sokáig tartó keresgélést egy átláthatatlan térben? A Sport Roller Classic modell egy oldalsó zsebekből álló belső rendszert kínál, amelynek köszönhetően könnyen elkülöníthetőek az apróságok. Elsőre a feltekerhetős rendszer unalmasnak tűnhet, de ez nem így van. A csatok kikapcsolása és néhány gyors mozdulat után máris a táska belsejében találod magad, és nem veszítesz időt és energiát. A fordított eljárás is rendkívül gyors. A táskákat egyszerűen leveheted a tartóról, hála az elhelyezett pántnak. Akár a hátadon is viheted, csak használd a szíjat, amely egyébként a táska bezárásához szükséges. 

Csak rajtad múlik, hogy egy hosszú expedícióra viszed őket az Amazonas vidékére, vagy egy hétvégi utazásra hazánkban, minden esetben nagy segítségedre lesznek. 

A táska méretei:

Magasság: 30 cm
Szélesség: 25 cm
Mélység: 14 cm

Tömeg:
1590 g

Űrtartalom:
25 l

 

Paraméterek

Zsák helye
Elülső csomagtartó Kész!

Zsák helye

Zsák helye
Elülső csomagtartó Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ortlieb Sport Roller classic Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Sport Roller classic Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ortlieb športový valec klasický žltý.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ