AlzaBoxy Q1 Shop roku

Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L

Termékkatalógus
Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L
Túrahátizsák - térfogat 60 l, uniszex kivitel, méretek: 83 × 39 × 31 cm, tömege: 2,29 kg, felszerelés: állítható hátrész, különválasztott alsó kamra, fényvisszaverő részletek, víztasak zseb, derékheveder, síp, rejtett zseb az értéktárgyaknak, merevített hátrész, túrabot tartó, kompresszió lehetőség, légkeringés a hátrészben, kulacstartó zseb, dőlésmódosítási lehetőség, felső fedél, állítható mellheveder, anatómiailag formált hátrész és beépített esővédő huzat
Kód:  SPTkn1787 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L

Az Aether AG 70 neptune blue hátizsák a kényelmet és egyben a példátlan szellőzést is biztosítja. Kétség kívül értékelni fogod az AG AntiGravity hátrögzítő rendszerét, könnyen állítható IsoForm újgenerációs derékövvel. Az Aether AG 60 viselése mérsékelt erőfeszítést igényel a súly megfelelő eloszlása tehermentesíti a hátizmokat. Rengeteg praktikus zseb található a készüléken, hogy gyakran használatos irataid, tárgyaid mindig kéznél lehessenek a hátizsák tfelső részében rendezve. A felső zseb könnyedén eltávolítható és övtáskaként is használható. A hegyi turizmusra készült hátizsák, és magában foglalja mindazt, amire szükséged lehet egy hosszú túra alkalmával.

Az Osprey Aether 60 AG kék színű hátizsák főbb jellemzői

  • AG AntiGravity rendszer állítható hátszerkezettel
  • Kivehető elülső zseb
  • Külső felfüggesztési pontok
  • Jégcsákány rögzítő
  • Túrabottartó
  • Vészjelző síp a mellkasi hevederen
  • Állítható háthossz

Arrangement hátizsák Aether AG 60

Az Osprey Aether AG 60 kék színű hátizsák nagyon tartós, alkalmas túrázásra és igazi bakancsos kirándulásokra. Kiváló antigravitációs rendszerrel rendelkezik, amely a terhelést szétoszlatja a teljes háton. A hatékony felszerelés-elrendezéshez az Aether AG 60 tárolótasakkokkal, és nagy számú tárolóhellyel rendelkezik: külső zseb a enerigaszeletek elhelyezéséhez, felcsatolható izolir tartó, cipzáras zsebekkel, túrabottartó és elválasztható belső rész a hálózsáknak. A felső fedélen praktikus esővédő huzatot is találhatsz. Az Aether AG 60 elülső részén pedig van egy elasztikus zseb a nedves ruha vagy váltóruha tárolásához is.

Méretek: 83 × 39 × 31 cm

Tömeg: 2290 g

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Laptop maximális átlója
0" Kész!
Tömeg
2,29 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója
0" Kész!

Tömeg

Tömeg
2,29 kg Kész!

Használat

Használat
Túrázáshoz Kész!

Felszerelés

Zsebek
Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér Kész!
Hozzáférés
Oldalról Kész!
Hevederek
Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
83 cm Kész!
Szélesség
39 cm Kész!
Hosszúság/mélység
31 cm Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Osprey Aether AG 60 neptune blue L.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ