Our Generation Baba – Holly

Termékkatalógus
Our Generation Baba – Holly
Játékbaba - Méretei 24×13×51 cm, 3 éves kortól
Kód:  HRAif1325 Termékszám:  062243263581

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Our Generation Baba – Holly

Az Our Generation a babák új generációját hozza el. Olyan lányok, akik tiszteletben tartják a családi hagyományokat, miközben létrehozzák a sajátjaikat. Újrahasznosításra tanítanak, kertészkedni, segíteni egy helyi menedékházban, vagy jótékonykodni és segíteni másokon. Ha épp nem a világ megmentésén fáradoznak, akkor a hegyeken, dobokon szaladgálnak és különböző játékokban vesznek részt. A pillanatban élnek és szeretnék ezeket a játékos pillanatokat veled is megosztani.

Legfontosabb jellemzők

  • Our Generation baba 46 centiméteres méretben
  • A csomag számos babaruhát és kiegészítőt tartalmaz
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Megvásárlásával a "Free the Children's Power of Girls Initiative" programot támogatod

Holly baba

A 46 cm magas mozgó Holly baba szőke hajával az Our Generation sorozat egyik tagja. A tartozékok között csíkos póló, fodros szoknya, prémes mellény, illetve krémszínű harisnyanadrág, fehérnemű és egy pár cipő kapott helyet. A csomagolás mérete 24×13×51 cm. 3 éves kortól ajánlott.

Segítség a rászorulóknak

Az Our Generation termékek vásárlásával hozzájárulsz a "Free the Children's Power of Girls Initiative" programhoz. Tudj meg többet arról, hogyan teheted jobbá a világot az OGdolls.com oldalon.

Ez a játék megfelel a törvényi előírásoknak a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. CE-megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Our Generation Baba – Holly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Holly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Our Generation Bábika – Holly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Holly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Holly.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ