Our Generation Baba – Aura

Termékkatalógus
Our Generation Baba – Aura
Játékbaba - Méretei 28 × 13 × 51 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1334 Termékszám:  062243288287

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Our Generation Baba – Aura

Az Our Generation a kislányok új generációja. Követik a családi hagyományokat, és közben a saját útjukat járják. Családjukat az újrahasznosításra tanítják, virágokat ültetnek a kertben, segédkeznek a helyi állatmenhelyen, vagy rászoruló kislányoknak gyűjtenek ruhákat. Amikor épp nem a világ megmentésén fáradoznak, akkor különféle játékokkal szórakoztatják magukat. Azért vannak itt, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek. Mi lesz később? Ezen nem törik a fejüket, csak a jelenben élnek. Együtt vannak. Ez az ő idejük és történetük.

Legfontosabb jellemzők

  • A mozgatható Our Generation baba mérete 46 cm
  • A csomag a babán kívül ruházatot és számos kiegészítőt tartalmaz
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • A termék megvásárlásával hozzájárul a "Free the Children's Power of Girls Initiative" alapítvány munkájához

Aura baba

A 46 cm magas, mozgatható, világosbarna hajú Aura baba az Our Generation babák sorozatának a következő tagja. A babához tartozó kiegészítők között, amelyek a csomag részét képezik, található egy ruha, egy flitteres dzseki, két hajpánt, egy fehérnemű szett, egy pár cipő, egy ékszertartó, két nyaklánc, egy karkötő, egy gyöngyös hajtű, egy karóra és három pár fülbevaló. A csomag mérete 28 × 13 × 51 cm. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Segítség a rászorulóknak

Az Our Generation termékek megvásárlásával a "Free the Children's Power of Girls Initiative" alapítványt támogatja. Ha további információt szeretne azzal kapcsolatban, hogy miként lehet a világot jobb hellyé változtatni, látogasson el az OGdolls.com weboldalra.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Our Generation Baba – Aura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Aura. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Our Generation Bábika – Aura. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Unsere Generationenpuppe – Aura. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Unsere Generationenpuppe – Aura.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ