Our Generation – Lilly Anna

Termékkatalógus
Our Generation – Lilly Anna
Játékbaba - 32 × 13 × 51 cm, ajánlott: 3 éves kortól
Kód:  HRAif1327 Termékszám:  062243261631

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Our Generation – Lilly Anna

Az Our Generation bemutatja a babák teljesen új generációját. Figyelembe veszik a régi családi hagyományokat, miközben megteremtik a sajátjukat is. Megtanítják a családjuk tagjait a megfelelő újrahasznosítás folyamatára, arra, hogyan kell virágot ültetni a kertben, vagy éppen az adakozás fontosságára, ahogyan a helyi rászorulóknak segédkeznek a kinőtt ruháik felajánlásával azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak hogy újakat vásároljanak. Egyszerre álmodozók és lépnek a tettek mezejére, ha szükséges. Ha épp nem a világ megmentésén fáradoznak, akkor a helyi dombvidéken játszanak önfeledten és élvezik a különböző játékokat. Azért vannak itt, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek. Hogy ez mi is lenne? Ezen soha nem gondolkodnak, csak a pillanatnak élnek.  Együtt vannak, csak ez a fontos. Eljött az ő idejük, és ez most itt az ő történetük.

Legfontosabb jellemzők

  • Our Generation 46 cm-es mozgatható baba
  • A babán kívül a csomag tartalmazza a baba lovaglóruháját és számos lovas kiegészítőt is
  • 3 éves kortól ajánlott
  • A termék megvásárlásával hozzájárul a "Free Children's Power of Girls" kezdeményezéshez

Lilly Anna baba

A mozgatható Lilly Anna baba szőke hajú, 46 cm magas és híres lovas. A csomag tartalmaként talál a babához egy pink partyruhát, egy pár hozzáillő cipőt, egy pár lovaglócsizmát, pólót, dzsekit, lovaglósisakot, gyümölcsleves kancsót két pohárral és citromkarikákkal, egy citromlevet ábrázoló posztert, egy első helyezést igazoló lovas medált, valamint a hozzá tartozó győztes szalagot és posztert. A csomag méretei 32 × 13 × 51 cm-esek. 3 éves kortól ajánlott.

Segítség a rászorulóknak

A termékeink megvásárlásával hozzájárul a "Free of the Children's Power of Girls Initiative" alapítványhoz. Tudjon meg többet arról, hogyan tudja jobbá tenni a világot az OGdolls.com oldalon.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típusmegfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Our Generation – Lilly Anna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Lilly Anna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Our Generation Bábika – Lilly Anna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Lilly Anna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Lilly Anna.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ