Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Panasonic RP-HF300ME-K fekete

Termékkatalógus
Panasonic RP-HF300ME-K fekete
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - összecsukható, mikrofonnal, 10-23000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 24 Ohm Impedancia, 30 mm hangszórók, 1,2 m kábel, 3,5 mm-es aranyozott L típusú csatlakozó
Kód:  GZ816h2 Termékszám:  RP-HF300ME-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HF300ME-K fekete

Panasonic készített számunkra egy igazán stílusos fejhallgatót, megfizethető áron. A legjobb minőséget akarod kapni a pénzedért, nem csak a teljesítmény, hanem a design és a kényelem tekintetében is? Ebben az esetben, jó helyen jársz. Ez a fejhallgató kedvenc zenéidet olyan minőségben és részletgazdagon adja vissza nagy minden részletet tisztán fogsz hallani. Számos tényező együttesen biztosítja, hogy ez lesz a megfelelő választás a fülednek. Kezdve a 30 mm-es neodímium mágneses hangszóróktól a széles frekvenciatartományig. 

Legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató telefonokhoz, tabletekhez és laptopokhoz 
  • Modern, stílusos és elegáns megjelenés
  • A kábel nem gubancolódik össze
  • Kiváló minőségű 30 mm-es átalakítók
  • Pontos párnázás, összecsukható
  • Állítható magasságú híd
  • Vezérlőgombok a kábelen, mikrofon

Csatlakoztassa elektronikus kedvenceihez

A nagy kompatibilitást az aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó biztosítja, így a fejhallgató csatlakoztatható a különböző elektronikus eszközökhöz. Használhatod kedvenc dalaid hallgatására az MP3 lejátszókon, notebookon, mobiltelefonon vagy a tableteken is.

Maradjunk kapcsolatban

A mai világ tele van új információkkal, ezért kiemelten fontos, hogy másokkal is folyamatosan kapcsolatban legyünk. Ez a Panasonic fejhallgató ezért nagyon praktikusan mikrofonnal is fel van szerelve, így bárhová magaddal viheted és tarthatod vele a kapcsolatot a barátaiddal, családoddal vagy a munkatársaiddal.

Kényelmes zenehallgatás

Ez a csúcsminőségű fejhallgató nem csak a teljesítményével tűnik ki, hanem azzal is, hogy a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a kényelemre. A pontosan kivitelezett, párnázott fülkagyló körülveszi a fület és nem enged át nemkívánatos külső zajokat. Még hosszan tartó viselés esetén sem fog zavarni vagy nyomni. Természetesen a fejpánt, állítható így lehetővé teszi, hogy a hangszórók helyzetét úgy állítsd be, hogy a legkényelmesebben illeszkedjenek a füledre. Ezen túlmenően, a 3Way összecsukható mechanizmus megkönnyíti a fejhallgató tárolását szállítás közben. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-HF300ME-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HF300ME-K černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-HF300-K čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300ME-K Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300ME-K Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ