Shop roku AlzaBoxy Q1

Peak Design Capture Lens lencse tartó - Canon

Termékkatalógus
Peak Design Capture Lens lencse tartó - Canon
5 9 értékelés
Tartó - lencsék számára, gyorsan cserélhető, Canon F bajonett
Kód:  PED2001a2 Termékszám:  CLC-C-1
Peak Design Capture Lens lencse tartó - Canon Megszűnt

Peak Design Capture Lens lencse tartó - Canon

Minden profi fotós, és természetesen a lelkes amatőrök is több lencsével rendelkeznek a kamerájuk számára. Így természetesen a lencsék gyors cseréje mindig veszéllyel fenyeget. Nem mindig van lehetőséged arra, hogy minden lehetséges veszélyt elkerülj és nyugodtan cseréld a lencséket, és mindent elpakolj ismét. Gyakran lehet szükséged arra, hogy gyorsan cseréld ki őket, akár egy kézzel is. Épp erre készült a lencsetartó.  

Legfontosabb jellemzői

  • Két bajonetthez
  • Jó design
  • Könnyű kezelhetőség
  • Övre és táskaszíjra is rögzíthető
  • Vízálló
  • Canon lencsékhez tervezve

Könnyen kezelhető

A Capture lencse tartó könnyen rögzíthető övre vagy táskapántra, és biztonságosan a helyén fog maradni. Bajonett mechanizmussal helyezheted el az éppen nem használt lencséket, csak úgy, mint a fényképezőgépen. A bajonett erősen rögzített, így nem kell aggódnod, hogy kilazul. A tartó két lencse számára kínál helyet. Helyezd az egyik, nem használd lencsét az első helyre, a pótlencsét pedig a másodikra. Ez a lencsék cseréjét nagyon gyorssá, kényelmessé teszi, még egy kézzel is.

Kiváló design

Az ultra szilárd és biztonságos tartóba minden lencse illik, mérettől és tömegtől függetlenül, a tükörmentes lencséktől egészen a professzionális lencsékig. A tartó két bajonettel rendelkezik, így két lencse számára kínál helyet, az egyiket szabadon hagyva nagyon gyorsan cserélheted ki a lencsét. Üvegerősítésű nejlonból készült alumínium bajonettel. A szett tartalma két bajonett sapka, amely megvédi a készüléket a portól és víztől.

A csomag tartalma:
Lencse tartó készlet
Rögzítő készlet (párnák nélkül, melyek külön megvásárolhatóak)
Imbuszkulcs
Mikroszálas táska

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Capture Lens - Canon . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Peak Design Capture Lens – Canon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Lens - Canon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Lens - Canon.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ