Akvizice ApF HU Effaclar

PENTAX K-S1

Termékkatalógus
PENTAX K-S1
Digitális fényképezőgép CMOS 20 MP, 3 "LCD, Li-ion, SD / SDHC / SDXC / Eye-Fi / FLU, Full HD videó, RAW támogatás, HDR
Kód:  OX191n3np

PENTAX K-S1

A kompakt kialakítás tele technológia

Akár fényképezés SLR újonc vagy egy tapasztalt profi, Pentax K-S1 pontosan a készülék, hogy kínál valamit, és emelje fel a fényképezés a következő szintre. Innovatív SLR fényképezőgép hozza meg egy egyedülálló élmény, ha a felvételt egy új ellenőrző rendszer és a modern design, miközben megőrzi a tömörség amely a Pentax szabvány. További LED-ek a váz nem csupán homlokzat, hanem egy funkcionális jellegű. Között a magas technológia, amely tud nyújtani a K-S1 is tartalmaz szimulátor anti-aliasing szűrő, optikai kereső pentaprizmás és egy beépített mechanizmus csökkenti a remegés.

intuitív

Minden fontos kezelőszerv fényképezőgép Pentax K-S1 megvilágított LED, melynek színe jelzi az aktuális üzemmódot a fényképezőgép vagy a kiválasztott funkciót. Például az exponáló gomb zölden világít, ha fotózni közben videofelvételt, a háttérvilágítás pirosra. Amikor az Auto arcfelismerés, a kamera megvilágítja a LED-ek annyira volt elismert arcok. Ugyanez dióda szolgál visszaszámlálás, amikor az időzítő.

Érzékelő maximális érzékenység

K-S1 tartalmaz egy teljesen új CMOS érzékelő hatékony felbontása 20,12 megapixel, mely biztosítja a magas minőségű képeket. Köszönhetően maximalizálja a teljesítményt a szenzor nélkül tervezett optikai anti-aliasing szűrő. Együtt a nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor, Prime MII eléri a kamera nagyon részletes és természetes hatású képeket biztosít minimális zajjal még ultra nagy ISO érték - akár 51 200.

Innovatív tremor csökkenését és moaré hatás

In-testület Shake Reduction mechanizmus által kifejlesztett speciális Pentax hatékonyan minimalizálja remegés és a maximális kép élességét, akkor is, ha teleobjektív használatakor, vagy ha a felvételt jeleneteket kis fényt. Innovatív anti-aliasing szűrő végre vizuálisan, de a szoftver-szintű képfeldolgozó ötlet nem érte el az egy hatékony csökkentése moaré hatás. Ezen felül, a felhasználók be- és kikapcsolása mellett a szűrő választani a szintet az anti-aliasing és kap egy egyedi képet.

Száz százalék keresőben

Használata révén különleges pentaprizmás kereső K-S1 lesz a kiválasztott felvétel pontosan megfelelnek a kép a végleges fénykép. A nagy kereső fényerejét, valamint enyhe késleltető jelenet (zoom 0,95x), hogy 100% -ban a kívánt képet a keresőben, és megtalálni a kívánt jelenetet.

Paraméterek

Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5,4 fps Kész!
Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Optikai zoom
0,95 × Kész!

Érzékelő

Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5,4 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Optikai zoom
0,95 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX K-S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX K-S1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX K-S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pentax K-S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pentax K-S1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ