Perenio IONIC SHIELDS ™

Termékkatalógus
Perenio IONIC SHIELDS ™
Ionos párologtató - ionos párologtató, 20 m2 nagyságú helyiségbe, CoV kapszula ionfeltöltéssel, Mg, NAK NEK, Au, Pt, Zn sókon alapuló anyagot tartalmaz, laboratóriumban bevizsgált, I. osztályú orvosi berendezés, elpusztítja a koronavírus membránjait, akár 6 óra működés egyetlen töltéssel, Li Ion akkumulátor
Kód:  PERCV475 Termékszám:  PEWOW01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Perenio IONIC SHIELDS ™

Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító készülék CoV kapszulával PEWOW01

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító felbecsülhetetlen értékű lesz beltéri használatra. Rendkívül hatékony és eredményes az ismert koronavírusok által okozott betegségek ellen, beleértve a SARS-CoV-2-t is. A Perenio IONIC SHIELDS™ pillanatok alatt tiszta és egészséges levegőt biztosít. A készülék akár 6 órán át működik egyetlen töltéssel, a töltés pedig az USB-C csatlakozón keresztül történik.

Hogyan hatnak az ionok az emberre?

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító egy CoV kapszula ionos anyaggal, amely magnézium-, kálium-, cink- és platinaionokat bocsát ki a levegőbe. Ezek bizonyítottan lebontják a levegőben lévő vírusok szerkezetét. A magnéziumionok nélkülözhetetlenek az ATP szintéziséhez és működéséhez, valamint több mint 600 enzimatikus reakcióhoz. A cink pedig 7200 enzim alkotórésze, amelyek fontosak a növekedéshez és nélkülözhetetlenek az immunrendszer számára. A folyadék- és elektrolitegyensúly fenntartását tökéletesen kezeli a kálium, amely a fő intracelluláris ion. Ezenkívül a platina nagyfokú gátló és pusztító hatást fejt ki a mikrobákkal és vírusokkal szemben.

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító által kibocsátott ionok képesek elpusztítani a vírusokat.

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító olyan kibocsátott ionokkal rendelkezik, amelyek kellően nagy mozgási energiával rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy elpusztítsák a vírusok pozitív töltésű külső membránját és negatív töltésű RNS-ét. Az eredmény tökéletesen tiszta környezet otthonodban vagy irodádban. 

A hatékony bipoláris ionizációs technológia biztosítja a tiszta, koronavírusmentes levegőt

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító egy CoV kapszulát tartalmaz, amely 2 patronnal rendelkezik. Ezeket a patronokat Mg, K, Au, Pt, Zn sókon alapuló ionos anyaggal töltik fel, hogy anódot és katódot képezzenek. Az anódra és a katódra 14 kV-os feszültséget alkalmaznak 10 W mellett, majd a kiválasztott kémiai elemek ionjait eltávolítják. Ezek elpusztítják a koronavírusokat, ami tisztább levegőt eredményez.

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító pozitív hatásai 

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító hatékonyságát és biztonságosságát laboratóriumi tesztek és klinikai vizsgálatok bizonyították. Ráadásul az emberek számára 100%-ban biztonságos, és a háziállatokra is pozitív hatással van. A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztítót nyugodtan használhatod korlátlan ideig, mivel nem tartalmaz ózon- vagy UV-sugárzást. 

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító akár 20 m2-es helyiségeket is lefed

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító legfeljebb 20 m2-es helyiségekbe ideális. Ha azonban nagyobb térben kell használni a tisztítót, nincs is egyszerűbb, mint több terméket használni. A tisztítókat egymástól körülbelül 3 méterre helyezd el. Ez tökéletes rácsot biztosít nagyobb terek ionizálásához. A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító nem csak irodákba, hanem éttermekbe, nyitott terekbe vagy raktárakba és gyártócsarnokokba is alkalmas.

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító kompakt kialakítású 

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztítót kompakt, mindössze 8 × 14 × 8 cm-es méret és rendkívül könnyű, 0,1 kg-os súly jellemzi, így bárhová magaddal viheted. Nemcsak munkába menet a taxiban, hanem megbeszéléseken, iskolában vagy szeretteid körében is használhatod. A Perenio IONIC SHIELDS™ segítségével nemcsak magadnak, hanem szeretteidnek is tökéletes környezetet biztosíthatsz. 

A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító fő előnyei


  • A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító megakadályozza a koronavírusok által okozott megbetegedéseket.
  • Ionizációs technológia 2m2-es hatótávolsággal
  • 6 órás üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Alkalmas mindennapi használatra
  • A tisztító mindössze 30 perc alatt képes ionizálni egy 20 m2-es helyiséget.
  • Nagyon könnyű, mindössze 0,1 kg súlyú kialakítás
  • 100%-ban biztonságos az emberek számára és hasznos a háziállatok számára
  • A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító hatékonyságát és biztonságosságát laboratóriumi tesztek és klinikai vizsgálatok bizonyították.
  • A koronavírusokat elpusztító ionos anyagot tartalmazó CoV-kapszulát tartalmaz.
  • Pillanatok alatt tiszta és egészséges levegőt biztosít

    A Perenio IONIC SHIELDS™ légtisztító csomag tartalma

    • Perenio Ionic Shield készülék
    • CoV kapszulák,
    • Rövid használati utasítás és jótállási jegy
    • 1,5 m-es Type-C csatlakozó az áramellátáshoz
    • Hálózati adapter 5V, 2A

    Paraméterek

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Teljesítményfelvétel
    10 W Kész!
    Ajánlott szobaméret
    20 m2 Kész!
    Szűrő típusa
    Vírusölő Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Tulajdonságok

    Teljesítményfelvétel
    10 W Kész!
    Ajánlott szobaméret
    20 m2 Kész!

    Szűrők

    Szűrő típusa
    Vírusölő Kész!

    Méret & súly

    Szélesség
    8 cm Kész!
    Mélység
    8 cm Kész!
    Magasság
    13 cm Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Perenio IONIC SHIELDS ™ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Perenio IONIC SHIELDS™. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Perenio IONIC SHIELDS™. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Perenio IONIC SHIELDS™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Perenio IONIC SHIELDS™.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ