0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

PERSIL DuoCaps Premium 24 db

Termékkatalógus
PERSIL DuoCaps Premium 24 db
5 3 értékelés
Mosókapszula - univerzális, öblítővel - 120,42 Ft/mosás
Kód:  PPR414 Termékszám:  9000101340624 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PERSIL DuoCaps Premium 24 db

Persil Duo-Caps Premium Universal
Persil Duo-Caps Premium Universal

A Persil kapszulák legfontosabb előnyei Duo-Caps Premium Universal

  • A fekete, fehér és színes fehérnemű könnyen eltávolíthatja a leginkább ellenálló foltokat
  • Ön megvilágítja ruháit, miközben ködképző védelmet nyújt
  • Használat közben adjon hozzá legfeljebb négy hetes friss illatot
  • A mosószer túlzott mértékű - csak egyszerűen tegye a kapszulát a dobba
  • A csomagolás elég kényelmes ahhoz, hogy legfeljebb 24 mosódobozot tudjon mosni

Tárolás:
Tárolja szobahőmérsékleten, +5 ° C és +40 ° C között. Csak eredeti csomagolásban tárolandó. A csomagoláson feltüntetett gyártási időponttól számítva legfeljebb 18 hónapig használható.


Alaposan mossa meg a mosodát, és friss illatot ad neki

A Persil Duo-Caps Premium Universal egy speciálisan kifejlesztett, színkódolt kapszula, melynek egyedülálló technológiája a legerősebb folteltávolító és fényesítő , a legjobb mosási eredmények elérése érdekében. A fehérnemű rendszeres használatával hosszú élettartamú illatot adhat hozzá, és megvédheti a fakulástól. A kapszula két részből áll, de nem kell aggódnia az adagolásuk miatt. Az egész csomag egyszerűen dob a dobba.

Biztonsági óvintézkedések: Óvatosan, irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó hatással. Tartalmaz egy proteázt. Allergiás reakciót okozhat. Tartsa távol gyermekektől. HA BŐRRE KERÜL: Bő vízzel mossuk le. HA SZEMBE: Óvatosan öblítsük le vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét használ, és ha lehetséges, távolítsa el. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz, orvoshoz. HA AZ ALKALMAZÁSBAN: Öblítse le a szájat, ne okozzon hányást. Hívjon azonnal egy toxikológiai információs központot vagy orvost. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét.

Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Öblítővel Kész!
Darabszám
24 db Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Öblítővel Kész!

Darabszám

Darabszám
24 db Kész!

A német Persil márka már több, mint egy évszázados hagyományra tekint vissza az olyan minőségi termékek gyártásában, mint a Persil gél, mosókapszula vagy mosópor. A története egészen 1907-re nyúlik vissza, amikor a márka kifejlesztette a forradalmi klórmentes mosóport. Az elkövetkezendő években a cég számos innovatív termékkel gazdagította a piacot, ezek voltak többek között a Persil gél vagy a Persil mosókapszula, amelyekre egyaránt jellemző az elsöprő erejű tisztítás és a ruhák kíméletes kezelése. Mindezt a környezettudatos hozzáállás egészíti ki, a Persil filozófiája ezekre az elvekre épül egészen a mai napig.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PERSIL DuoCaps Premium 24 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERSIL DuoCaps Premium 24 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERSIL DuoCaps Premium 24 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ