0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér

Termékkatalógus
Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér
Számítógépház - ATX, 5x 5,25", 6x 3,5", 12x 2,5", 2x USB 3.0, 5x 140 mm-es ventilátor, tápegység nélkül, átlátszó oldalfalak, fekete-fehér
Kód:  PHan7c Termékszám:  PH-ES813P_SWT Gyártó honlapja:
Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér Megszűnt

Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér

Felejtse el a kompromisszumokat! Állítsa össze az álmok számítógépét! Ehhez helyre van szüksége. Sok helyre. És pontosan ilyen potenciált ad önnek az Enthoo Primo sorozat. Mindegy, hogy kiváló grafikát, vagy egy halom lemezt és SSD-t akar, mert itt mindezt egyszerre megengedheti magának. A teljes méretű torony (Big Tower) a legjobb dolog, amit jövőbeni számítógépéhez biztosíthat, hogy a legteljesebb mértékben kibontakoztassa a képességeit. Semmi további korlátozás!

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus hely a zsúfolt PC megvalósításához
  • Tiszta és elegáns dizájn alumínium panelekkel
  • Átlátszó oldalfalak rálátással a tökéletesen szervezett belsőre
  • Kifinomult léghűtés (szűrők és 5 140 mm-es ventilátor)
  • Elő van készítve a széles körű vízhűtéses rendszerhez
  • LED-es világítás vezérléssel (LED szalagok és LED ventilátorok)

Semmi sem probléma

A rendkívül nagy ház gyakorlatilag minden határt elsöpör a hardware kiválasztásában. Ugyanakkor választhat egy eATX formátumú extra nagy alaplapot, ahol megtalálja a legtöbb interfészt és főleg bővítőhelyet, ahova további fejlesztési lehetőséget adó, különféle funkciójú kártyák csatlakoztathatók. Örömét lelheti a videokártyák abszolút legnagyobb teljesítményű modelljeiben, akár a játékokat részesíti előnyben, akár pedig a bonyolult grafikai projektorokat.

Biztonságos környezet a hardver számára

Nyilvánvaló, hogy a nagy teljesítményű rendszert megfelelő módon kell hűteni. Ebben a házban bármit biztonságosan hűthet. Már alapban fel van szerelve öt kifinomult 140 mm-es ventilátorral, de akár 11 ventilátornak is van hely a jelenlegi konfiguráció mellett. Ha a léghűtés nem felel meg az elvárásainak, itt az ideje, hogy válasszon egy hatékonyabb módszert. Ekkor jön a vízhűtés. Ehhez a módozathoz végeredményben 4 pozíció áll rendelkezésre, ahová elhelyezhet egy hatalmas, 480 mm-es hőcserélőt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phanteks Enthoo Primo Ultimate černo-bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Phanteks Enthoo Primo Ultimative schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Phanteks Enthoo Primo Ultimative schwarz-weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ