AP+ nový vizuál Shop roku

Philips 12825WLEDX1

Termékkatalógus
Philips 12825WLEDX1
Világítás - nappali világításhoz, 12V, 15W, 6000K, élettartama 5000 óra, intelligens biztonsági rendszer szabályozható, kiváló minőségű alumínium ház, ellenáll a víznek és az apró köveknek, homologizált LightGuide technológia, a hibrid és az elektromos autókkal is kompatibilis, a világítási szög 150%-kal nagyobb, mint a standard égők esetén
Kód:  AUPR4193 Termékszám:  PHIL-12825WLEDX1 Gyártó honlapja:

Philips 12825WLEDX1

Stílusos és tökéletes? Ilyen a Phillips LED-es nappali világítása! Az egyszerű telepítés és a rugalmas felhasználási lehetőségek bizonyára kellemes meglepetést okoznak majd Önnek. Új, továbbfejlesztett LED-ekkel büszkélkedhet, melyeknek köszönhetően megnövekedett a láthatóság és a biztonság szintje. A lámpákat könnyedén, egyszerű bepattintással csatlakoztathatja az autólámpa maszkján lévő nyílásba, így szinte minden járművel kompatibilis. Biztosan megörvendezteti majd az éjszakai vezetés közben az automatikus elsötétítés funkció. A lámpák teljesen kompatibilisek a hibrid és elektromos autókkal, valamint a Start & Stop funkcióval felszerelt járművekkel. Spóroljon a standard égőkkel, térjen át a minőségi, nappali világításra.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy fényerővel rendelkező nappali világítás
  • Éjszakai vezetés esetén automatikusan elsötétül
  • A LightGuide technológia az autó oldalsó részén is javítja a láthatóságot
  • Élettartama 5000 óra
  • Kiváló minőségű és időtálló alumínium keret
  • Széleskörű kompatibilitás
  • Megfelel a homologizációs szabványoknak

Éjszakai vezetés esetén a nappali fények automatikusan elsötétednek

Szeretné növelni biztonságát, hogy ne kelljen aggódnia vezetés közben? Ezeket a lámpákat a napszaktól függetlenül bekapcsolva hagyhatja! Daylight üzemmódban működnek, tehát nappal javítják a láthatóságot, ennek köszönhetően jobban látja majd a gyalogosokat és az autókat. A lámpák alkonyatkor automatikusan elsötétednek. Könnyen bepattinthatja az autólámpa maszkjába, így garantálja, hogy betartja a lámpatestek elhelyezkedéséről szóló jogszabályokat. Intelligens, lopás elleni védelemmel is rendelkezik.

A vízzel és az apró kavicsokkal szemben ellenálló

Bizonyára megörvendezteti majd a lámpák nagy ellenálló képessége, mely többet között a minőségi alumíniumból készített keretnek köszönhető. Megakadályozza a korróziót, nem engedi be a port, a sót és a vizet. Az apró kavicsok sem okoznak sérüléseket. Az aprólékosan kidolgozott szerkezetnek köszönhetően a lámpa hosszú élettartammal rendelkezik. A lámpákat nem fogja váratlanul érni semmilyen akadály, melyekkel vezetés közben találkozhat.

Kiegészítő információk

A fény intenzitása (DRL)
550 cd

Intenzitás (oldalsó lámpák):
80 cd

A világítási szög:
150%-kal nagyobb, mint a standard

Színhőmérséklet:
6000 K

A LED élettartam:
5000 óra

Zárrendszer:
Igen

Kompatibilis a start / stop funkcióval:
Igen, ACC irányítással

Homologizáció:
ECE R87

Fogyasztás (DRL)
2 x 7,7 W

Fogyasztás (lámpák):
2 x 2,4 W

Feszültség:
12

Apró kavicsok elleni védelem:
PSA B21 7090 Gépjármű vizsgálat

A DRL készlet ellenálló:
a vízzel, sóval, porral, apró kavicsokkal szemben

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILIPS 12825WLEDX1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PHILIPS 12825WLEDX1.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ