Shop roku 30 dnů na vrácení

Philips HTL3110B SoundBar hangsugárzó

Termékkatalógus
Philips HTL3110B SoundBar hangsugárzó
SoundBar - 2.1 csatornás, 120W RMS, vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (ARC), USB, 3,5 mm jack bemenet, Bluetooth, NFC, falra szerelhető, távirányítóval
Kód:  WC505p3u Termékszám:  HTL3110B/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips HTL3110B SoundBar hangsugárzó

A tévénézés mostantól teljesen mást fog jelenteni. Élvezze kedvenc filmjét, egy szórakoztató műsort vagy sportközvetítést nemcsak elfogadható képminőségben, hanem kristálytiszta hangzással is! Ezentúl nem lesz szükség a TV készülékébe beépített hangszórók teljesítményére hagyatkozni. A Philips megoldásként kijött a HTL3110B SoundBar hangsugárzóval, amely nélkül el sem fogja tudni képzelni a tévénézést vagy a zenehallgatást.

Adja át magát a felejthetetlen filmélménynek

A kompakt, 2.1 csatornás rendszer az emberi fül természetes hangfeldolgozásából indul ki, általa nagyszerű minőségű hangzást tapasztalhat, valamint a filmek is élethűbbé válnak, egy sokkal magasabb szintet képviselve. Csak párosítsa egyszerűen a vezeték nélküli mélynyomót a televízióval, így gondoskodva a basszusgitár és a kedvenc műsorai lélegzetelállító hangzásáról.

Egyedülálló szabadságérzet

Használja ki a vezeték nélküli hangsugárzó kényelmes vezérlését! Egyetlen távvezérlő biztosítja, hogy a SoundBar mindig biztonságosan elérhető legyen. A zenehallgatás maximális szabadságához érintse meg NFC-képes okostelefonját a Bluetooth párosításhoz. Ha zenéit egy pendrive-on vagy MP3 lejátszón tárolja, csak dugja be az adott eszközt az USB portba, és élvezze kedvenc előadóját pihenés közben!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HTL3110B SoundBar hangsugárzó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HTL3110B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HTL3110B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HTL3110B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HTL3110B.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ