AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips SHQ3400CL fekete-sárga

Termékkatalógus
Philips SHQ3400CL fekete-sárga
3,8 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - sport fülhallgató, fülbe helyezhető, 6-24000 Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm ellenállás, három különböző méretű cserélhető fülbetét, 1,2 m kevlár-erősítésű kábel, izzadtság- és vízálló
Kód:  JPI832i4a Termékszám:  SHQ3400CL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ3400CL fekete-sárga

A Philips Actionfit NoLimits fülhallgató segít a koncentráció és a motiváció fenntartásában, amikor arra a legnagyobb szüksége van. Az állítható fülhorog és a könnyű, verejtékálló kialakítás révén élvezheti a nagyszerű hangzást nyújtó fülhallgatót az intenzív edzések során.  A szabadalmaztatott, állítható fülhorgoknak köszönhetően ez az ActionFit fülhallgató biztosítja azt az illeszkedést, amely biztonságos és egyúttal kényelmes is. Csak akassza a hallgatókat a fülére, és csúsztassa az állítható horgot lefelé vagy felfelé, hogy az illeszkedés tökéletes legyen. Most már minden adott ahhoz, hogy hozzákezdjen az edzéshez, vagy nekivágjon a terepnek – a fülhallgató a helyén fog maradni, bármi történjék is.

Legfontosabb jellemzők

  • Szabadalmaztatott fülhorog
  • A 8,6 mm-es meghajtók kiváló minőségű hangzást biztosítanak
  • Kiváló frekvenciaválasz 6-24000 Hz
  • Vízálló kialakítás (IPX2 szabvány)
  • Csúszásmentes gumi párnák tartják a fülhallgatót a helyén
  • Elképesztő hangminőség
  • Dupla, párhuzamos, szimmetrikus vezeték kialakítás
  • Háromféle méretű fülbetét (S, M, L)
  • Kábelcsíptető

Korlátlan zenehallgatás

Ez az ActionFit fülhallgató tartós és erős kialakítású. A kevlár bevonatú 1,2 m hosszúságú kábel jól ellenáll a szakításnak és a törésnek, és extrém körülmények és edzések közben is megállja a helyét. A vezeték végén található 3,5 mm-es jack dugó arany bevonattal rendelkezik. A zajszigetelt kivitelnek köszönhetően elmerülhet az edzésben. Az in-ear fülhallgató szorosan lezárja a fül hallójáratát, így tökéletes zajszigetelést nyújt, miközben az ergonomikus akusztikus csövek optimális illeszkedést biztosítanak. Ne féljen a verejtéktől és az elemekkel való küzdelemtől. Az IPX4 besorolásnak köszönhetően leizzadhat vagy edzhet az esőben anélkül, hogy víz kerülne az eszközbe. Ez az ActionFit fülhallgató mindössze 7,1 g tömegű, aminek következtében viselete kellemes. Edzés közben szinte nem is érzi, hogy a fülén van, csak hallja a kiváló minőségű hangot, mely segít az összpontosításban és fenntartja a motivációt.

Tartsa biztonságban fülhallgatóját

Sportos hordtáska az egyszerű tároláshoz. Tartsa biztonságban fülhallgatóját a légáteresztő anyagból készült hordtáskában a gyors hozzáférés és könnyű hordozhatóság érdekében.

 

Paraméterek

Szín
Sárga Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ3400CL fekete-sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ3400CL černo-žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ3400CL čierno-žlté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400CL schwarz-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400CL schwarz-gelb.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ