Stellar Blade Alzaboxy

Pico Goblin VR

Termékkatalógus
Pico Goblin VR
VR szemüveg - 360°-os, 5,5" TFT LCD, 2560 × 1440 felbontású, 70Hz frekvenciájú, Qualcomm Snapdragon 820CPU
Kód:  PICOVR1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pico Goblin VR

Ez a speciálisan tervezett szemüveg a virtuális valóság otthoni elérésére készült. Nagyon egyszerűen használható, nem szükséges számítógéphez vagy telefonhoz kapcsolni, beépített szenzorral működik, és egy vezérlővel, amelyet a csomag tartalmaz. A szemüveg két kijelzővel rendelkezik, és egyáltalán nem pixeles a kép, hiszen rendkívül nagy felbontással rendelkezik. Működtetéséhez nincs szükség kábelekre, amely nagyon kényelmessé teszi használatát. Belül egy négymagos Qualcomm Snapdragon 820 processzor biztosítja a tökéletes, problémamentes működést.

Legfontosabb jellemzők

  • Saját környezet, amely alkalmazkodik hozzád
  • A kijelző nagy felbontású: 2,5 K
  • Forgathatóság: 360 °
  • Szép design
  • Állítható méretű
  • Kompakt vezérlő
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége

Rugalmas minden felhasználó számára

A szemüveg rugalmas kialakítású, mérete állítható úgy, hogy mindenki tetszését elnyerje. Operációs rendszere egyszerű, és gyors. Saját alkalmazásokkal rendelkezik, ahol mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő játékokat. Természetesen filmnézésre is alkalmas a készülék, gyönyörű minőségben nézhetsz filmeket otthonod kényelméből. 

 

Szín:
Szürkés-fehér

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pico Goblin VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pico Goblin VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pico Goblin VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pico Goblin VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pico Goblin VR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ