AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Pieps Fastest RESCUE System

Termékkatalógus
Pieps Fastest RESCUE System
Lavina szett - hegyi szolgálathoz, mentők és a freeride síelés rajongói számára, tartalma: PIEPS Micro BT kereső, PIEPS iProbe BT 260 szonda és PIEPS C660 teleszkópos lapát, akár 50 m hatótávolsággal rendelkező kereső, 3 beépített antenna, PIEPS APP mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható, támogatja a vezeték nélküli kommunikációt a Pieps iProbe BT szondával, PIEPS iProbe BT szonda 260 cm hosszúsággal, 457 kHz frekvencián minden típusú lavinakereső készüléket megkeres, elektromos vevővel, 50 cm hosszú nyéllel rendelkező Pieps C 660 lapát, kapaként is használható
Kód:  SPTpie022 Termékszám:  9120029065093

Pieps Fastest RESCUE System

A Pieps Fastest RESCUE System megfelelő segítség a hegyi mentőknek, a mentőszolgálatnak illetve a freeride síelés rajongóinak. A készlet tartalmazza a PIEPS Micro BT lavinakeresőt, a PIEPS iProbe BT 260 szondát és a PIEPS C660 teleszkópos ásót. A lavinakeresőt a lavina alá temetett személyek lokalizálására tervezték, remekel nagy, 50 méteres digitális hatótávolságával. A három integrált antenna gondoskodik az eltemetett személy rendkívül pontos lokalizálásáról. A jel fogadása után a keresőmotor azonnal megmutatja a lavina alatt található személy tartózkodási helyének irányát és távolságát. Kiváló minőségű kijelzővel rendelkezik, amely rossz körülmények között is könnyen olvasható.

A Pieps Fastest RESCUE System készlet legfőbb jellemzői

  • Hegyi mentőszolgálatok, mentők és freeride síelők számára alkalmas szett
  • Tartalmazza a PIEPS Micro BT lavinakereső készüléket, a PIEPS iProbe BT 260 szondát és a PIEPS C660 teleszkópos lapátot
  • A lavinakereső készüléket a lavina által eltemetett személy megtalálásához tervezték
  • Hatalmas, 50 méteres digitális hatótávolsággal
  • 3 antennával lehetséges az eltemetett személy igazán precíz követése
  • A MARK funkció megkönnyíti több eltemetett személy keresését
  • Csatlakozik a PIEPS APP mobilalkalmazáshoz, amely iOS és Android rendszerekre egyaránt elérhető
  • A Pieps iPROBE BT szondát a lavinakereséshez tervezték
  • Segítségével könnyedén látható, hogy milyen mélyen van az eltemetett személy
  • Igazán gyors a beállítása az egyedi zárrendszernek és a csatlakozóknak köszönhetően
  • A csúszásgátló pántokkal kényelmes a használata még kesztyűben is
  • Elektromos vevőegységgel rendelkezik
  • A szonda a hatótávolságon belüli találatot magas, szaggatott hangjelzéssel jelzi
  • A Pieps Fastest RESCUE rendszer tartalmazza a PIEPS C660 teleszkópos lapátot
  • Kapaként is használható
  • C-típusú markolattal a hatékony ásáshoz

Pieps lavina lokátor integrált Bluetooth kapcsolattal

A PIEPS Micro BT keresőmotor a Bluetooth kapcsolattal rendelkező keresőmotorok generációjához tartozik. Ennek köszönhetően a keresőmotor csatlakoztatható a PIEPS APP mobilalkalmazáshoz, ahonnan letölthető az aktuális Firmware illetve elvégezheted a készülék Self Check ellenőrzését is. Az alkalmazáson keresztül lehetséges az idő automatikus visszaállítása, a rezgés ki- vagy bekapcsolása illetve az úgynevezett Training Mode üzemmód elindítása a keresőmotorban. Lehetővé teszi több keresőmotor csatlakoztatását és irányítását illetve lavina szimulálását is.

A PIEPS Micro BT megbízhatóan lokalizálja a lavina áldozatait

A Pieps lavinakereső intelligens Transmitter funkcióval is büszkélkedhet, automatikusan vált az antennák között és támogatja a vezeték nélküli kommunikációt a Pieps iProbe BT elektromos szondával. Amint bekapcsolod a készüléket, azonnal ellenőrizheted a működését illetve az összes fontos elem beállítását, mint például az átviteli frekvencia, antennák, erősítők, processzorok és akkumulátorok. A keresőmotor emellett MARK funkcióval is büszkélkedhet, ez megkönnyíti az eltemetett személyek megtalálását. A működéséhez 3 darab AAA elem szükséges.

A PIEPS Micro BT lokátor 30 másodperc inaktivitás után átvált adatátvitel üzemmódba

Amikor bekapcsolod a PIEPS Micro BT készüléket, egy 3 másodperces visszaszámlálás jelenik meg a kijelzőn. Tartsd lenyomva a Group Check gombot a keresés üzemmód megkezdéséhez. Amennyiben a bekapcsolt keresőmotort a zsebedben vagy a tokban tárolod, úgy az automatikusan adatátviteli módba kapcsol. Amint kiveszed a keresőmotort a zsebedből, visszakapcsol keresés módba, és rögzíti is ezt az üzemmódot. A gomb nyomva tartásával törölheted a rögzített módot, a módok közötti váltás pedig ezt követően a fotószenzor alapján működik majd. A PIEPS Micro BT beépített érzékelője 30 másodperces inaktivitás után átváltja a keresőmotort adatátviteli üzemmódba, amelyet hallható hangjelzés kísér.

A Pieps iPROBE BT meghatározza, hogy milyen mélyen van az eltemetett személy

A Pieps iPROBE BT lavinakereső nélkülözhetetlen felszerelés a lavina kereséséhez. Segítségével könnyedén megtudhatod, hogy milyen mélyen temette el a lavina az adott személyt. 260 cm hosszú, az egyedülálló zárrendszerrel illetve a csatlakoztatással rendkívül gyors az összeszerelése. Nagy átmérőjével biztosítja a szilárdságot és a merevséget. Csúszásmentes, így még kesztyűben is kényelmes a használata. Egy centiméteres távolságokban jelölték az egyes szakaszokat, az egyes részeket pedig külön színek jelzik. A szonda praktikus szilikon szíjjal rögzíthető.

Pieps iPROBE BT elektromos vevőegységgel

A Pieps iPROBE BT elektromos vevőegység minden típusú lavina keresésére alkalmas 457 kHz-es frekvencián. Az eltemetett személyek megtalálása után automatikusan megszakítja a keresett adó átvitelét. Amint a szonda elmozdul a keresőmotortól, újra aktiválja a jelet. Ez a funkció teljes mértékben kompatibilis a Pieps keresőmotorral. Más keresőmotor alkalmazása esetén meg kell szakítani a talált hangjelzés átvitelét a keresőmotorral a Mark funkcióval.

A Pieps szonda jelzi, ha 2 méteres távolságban személyt talált

A szonda összeszerelés után automatikusan bekapcsol. Három diódával rendelkezik, amelyek tájékoztatnak a keresés folyamatáról. A szonda magas, szaggatott hangjelzéssel tájékoztat a hatótávolságon belüli találatról, ez esetben az eltemetett személy hangjelzése a szonda 2 méteres távolságában található. Ha a szonda 50 cm-es távolságra van a hangjelzéstől, egyenletes magas hangjelzéssel és a dióda megfelelő jelzésével tájékoztat. Pontosan ezért a Pieps iPROBE BT megfelelő segítség a hegyimentő szolgálatoknak, akik sokkal könnyebben találhatják meg az eltemetett személyeket.

A Pieps C 660 lapát kapaként is használható

A Pieps C 660 lapátot minden hegyi síelő nagyra értékelheti. A lapát mellett azonban kapaként is használható a markolat elfordításával. C-típusú markolattal rendelkezik, ez gondoskodik a hatékonyságról, kényelmes használatát a csúszásmentes rendszer garantálja. Ugyanakkor úgy tervezték, hogy kapaként is megállja a helyét, az oldalán beépített nyílások találhatóak. A Pieps Fastest RESCUE System készlet nélkülözhetetlen segítség a lavina által eltemetett személyek megtalálásában.

Keresőmotor méretei:
10,6 × 7,4 × 2 cm

Keresőmotor tömege:
150 g

A szonda hossza:
260 cm

A szonda tömege:
380 g

A lapát nyél hossza:
50 cm

A lapát tömege:
660 g


Paraméterek

Szélesség
74 mm Kész!
Magasság
106 mm Kész!
Hossz
20 mm Kész!
Tömeg
1 660 g Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!

Méret & súly

Szélesség
74 mm Kész!
Magasság
106 mm Kész!
Hossz
20 mm Kész!
Tömeg
1 660 g Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Élettartam
0,06 óra Kész!

Frekvencia és tartomány

Frekvencia
0,46 kHz Kész!
Tartomány jellemzői
Kör Kész!
Maximális hatósugár
0,05 m Kész!

Tulajdonságok

Antennák száma
3 Kész!
Tulajdonságok
Self-Check, Group-Check, Automata antenna átváltás, Több betemetett kijelzése, Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pieps Fastest RESCUE System
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pieps Fastest RESCUE System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pieps Fastest RESCUE System.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ