Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Pikatec Ceramic kerékvédelem

Termékkatalógus
Pikatec Ceramic kerékvédelem
1,0 1 értékelés
Védelem - szuperhidrofób adalékokkal, fokozott ellenállás a vízzel és zsírral szemben, kiváló tapadás
Kód:  AUPR16361 Termékszám:  180101010015 Gyártó honlapja:

Pikatec Ceramic kerékvédelem

A keréktárcsák hatékony védelme a sérülésektől

A Pikatec Ceramic Nano Protect Wheel gondoskodik az alumínium, króm és a lakkozott keréktárcsák tökéletes védelméről a sérülésekkel és a fékezés során keletkező magas hőmérséklettel szemben. Alkalmazás után a készítmény egy rendkívül kemény, láthatatlan védőréteget képez, amely ellenáll a kopást okozó részecskék behatásának és a szélsőséges hőmérsékletnek is.


Rendkívül ellenálló kerámia védőpajzs

A tartós kerámia védőpajzs megakadályozza a szennyeződések és a fékpor megtapadását a keréktárcsa felületén. Az 550 °C-os, extrém hőmérséklet ellenállásnak köszönhetően a szennyeződések megrekednek a térségben, ahonnan víznyomással és törlőkendővel könnyen eltávolíthatók. A Ceramic Nano Protect Wheel hosszan tartó hatást és kiváló tapadást nyújt, emellett ellenáll a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak, és fokozza a lakkozott keréktárcsák fényét.



Pikatec Ceramic nanokozmetikai termékcsalád

A Pikatec Ceramic nanokozmetikumok forradalmi termékcsaládja részben a legkiválóbb Diamond termékcsaládon alapszik, azonban annál sokkal megfizethetőbb. Magasabb UV-védelmet biztosít a lakkozásnak, és az előző szériához viszonyítva többszörös keménységet és kopásállóságot nyújt. Emellett ez az autókozmetikai termék lezárja a lakk pórusait, így nagyfokú ellenállást garantál a behatoló vízzel, az ipari mosószerekkel és a maximum 550 °C-os extrém hőmérséklettel szemben.


Innovatív Pikatec Car technológia

A Pikatec Car nanotechnológia a legmodernebb védelmet kínálja a lakkozás, a kerekek, az üveg és az autó belső tere számára. Működésének fő elve a felületek kisimítása és megerősítése, amelyet egy különleges, nanorészecskékkel dúsított vékony védőbevonat segítségével ér el. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, és behatolnak a lakkozás hajszálrepedéseibe, megvédik azt a repülő tárgyak, például szennyeződés, kavics stb. okozta sérülésektől.


A Pikatec Car termék helyes alkalmazása

A Pikatec nanokozmetikumok megfelelő működéséhez fontos a kezelni kívánt felületek alapos előkészítése. A védőbevonat alkalmazása előtt gondosan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a felületet. Ezután vidd fel az előkészített felületre a készítményt rendkívül vékony rétegekben. A felső rétegek száradási idejét követően polírozd a felületeket, és várj 12 órát, ameddig a réteg teljesen megkeményedik.


Paraméterek

Használat
Felnik, Króm és fém Kész!
Használat
Lemezek Kész!
Fém típusa
Króm, Alumínium Kész!

Használat

Használat
Felnik, Króm és fém Kész!

Használat

Használat
Lemezek Kész!

Fém típusa

Fém típusa
Króm, Alumínium Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana na kola Ceramic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ