Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pikatec Diamond Üvegtisztító

Termékkatalógus
Pikatec Diamond Üvegtisztító
5 1 értékelés
Szélvédőtisztító - 40 ml-es kiszerelés - zsírtalanító hatással, zsíros szennyeződések eltávolítása
Kód:  AUPR16369 Termékszám:  180102010019 Gyártó honlapja:

Pikatec Diamond Üvegtisztító

A szennyeződés hatékony eltávolítása az üvegfelületektől

A 40 ml-es Diamond Nano Clear Glass a szennyeződések eltávolításához alkalmas az üvegfelületekről, mielőtt a Nano Protect Glass-t felhordnák az üveg tökéletes védelme érdekében. A speciális nanorészecskék könnyen behatolnak az üvegfelület pórusaiba és eltávolítják az üvegszerkezetben lerakódott szennyeződéseket.

Ez a termék otthon is használható üveg, kerámia, ablakok és kirakatok tisztításához.


Pikatec Diamond nanokozmetikai termékcsalád

A legmagasabb szintű Pikatec Diamond Nanocosmetics a hűvös sarkvidéki és forró egyenlítői szélsőségeket is képes kezelni. A festékek maximális UV-védelemnek, a nagy keménységnek, a kopásállóságnak és a vízállóságnak köszönhetően ez a nanokozmetikai szer garantálja autód legjobb védelmét. A kerámia termékcsaládhoz képest kétszer keményebb, erősebb védő UV-szűrőivel rendelkezik, és 60% -kal ellenállóbb a vegyi anyagokkalés sókkal szemben.



Innovatív technológia Pikatec Car

A Pikatec Car Diamond Nano Clear Glass a legmodernebb védelmet nyújtja a festékek, a kerekek, azüveg és az autó belső terek számára, amelynek fő eleme a felületek simítása és erősítése speciális nanorészecskéket tartalmazó védőbevonat vékony film segítségével. Ezek a részecskék láthatatlan pajzsot képeznek a lakk felületén, amely behatol a festék mikrofelületeibe, és megvédi azt arepülő tárgyak, például szennyeződés, kavics, stb.


A Pikatec Car helyes alkalmazása

A kezelt felületek alapos előkészítése fontos a Pikatec nanokozmetikumok megfelelő működéséhez. A védőbevonatok alkalmazása előtt gondosan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a felületet . Ezután az ilyen módon előállított felületekre nagyon gyenge rétegben alkalmazzuk az egyedi polírozószereket. Utána
a felső rétegek meghatározott szárítási idejét követően az adott felületekre polírozzuk, és várjunk 12 órát, amelyalatt a polírozók teljesen megszilárdulnak.


Paraméterek

Űrtartalom
0,04 l (40 ml) Kész!
Használat
Szélvédők Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,04 l (40 ml) Kész!

Használat

Használat
Szélvédők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Čistič skel Diamond. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec - Čistič skiel Diamond.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ