30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Pikatec festett felületek védelmére

Termékkatalógus
Pikatec festett felületek védelmére
Nano kozmetikum Nanokozmetikai készletek az összes festett felület előkészítéséhez és védelméhez. Ezek elsősorban belső és külső lakkozott bútorok, lakkozott lemezek, lakkozott ablakok, lépcsők, a fürdőszoba lakkozott részei, magas fényű hatású konyhai készletek, lakkozott padlók és hasonlók.
Kód:  AUPR257818 Termékszám:  8594178091424

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pikatec festett felületek védelmére Megszűnt

Pikatec festett felületek védelmére

A festett felületek védelmére szolgáló Pikatec nano kozmetikai készlet bútorok, konyhaszekrény, padlók vagy lépcsők karbantartására szolgál. A Pikatec készlet egy 50 ml-es Nano Degreaser & Polisher zsírtalanító és egy 30 ml-es Nano Protect Painted Surface terméket tartalmaz. Ez a kombináció gondoskodik a festett felület megerősítéséről, és védő réteget hoz létre rajta, amely csökkenti a szennyeződések lerakódását és jelentősen megkönnyíti a karbantartást. A készítménnyel történő kezelés ajánlott területe 6 m2. A hatékonyság növelése érdekében ezeket a termékeket kombinálhatjuk más Pikatec termékekkel, amelynek köszönhetően még jobb eredményt ér el.

A Pikatec festett felület védőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A védőkészlet zsírtalanítót és védőszert tartalmaz
  • Ideális bútorok, konyhaszekrény, padlók vagy lépcsők karbantartásához
  • Egyszerű alkalmazás
  • Nano Degreaser & Polisher 50 ml térfogattal zsírtalanításhoz és polírozáshoz
  • Nano Protect Painted Surface 30 ml-es térfogattal a kezelt felület védelmére
  • Ez a praktikus csomag 6 m2 felületre elegendő
  • Tökéletesen kisimítja és lezárja a festett anyag felületét
  • A Pikatec nano kozmetikumok tartós hatásúak

Nano Degreaser & Polisher (50ml)

Ez a termék tökéletesen eltávolítja a zsírt a nanorészecskéknek köszönhetően, amelyek behatolnak a felület pórusaiba, és így kiküszöbölik a zsírt annak szerkezetében. Ez egy zsírtalanító és polírozó szer, amelyet a Protect Painted Surface felhordása előtt használnak a felület végső zsírtalanításához.

Nano Protect Painted Surface (30ml)

A festett felületek lágyak és hajlamosak a sérülésekre. Idővel ezek a felületek megkopnak és kevésbé jól karbantarthatók. A Nano Protect Painted Surface kemény és rugalmas réteget hoz létre a felületen, amely a szilikon és cirkónium-oxidok nanorészecskéinek köszönhetően kisimítja és lezárja a festék felületét. A kezelt felület sokkal ellenállóbb a károsodásokkal szemben, és a por részecskék az anyag felületén maradnak, így könnyen eltávolíthatók.

Egyszerű alkalmazás

A termék felhordása négy egyszerű lépésben történik. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a Pikatec polírozószert, hagyd hatni 30 percig, majd töröld le egy ruhával. Mindig olvasd el az aktuális útmutatót. A Pikatec nano kozmetikumokkal kezelt felületek simábbak és ellenállóbbak a károsodásokkal szemben. Elegendő egy száraz vagy nedves mikroszálas kendő a felület karbantartásához. Könnyen letörölheted a szennyeződést, így a kezelt felületek mindig újszerűnek tűnnek, és a tisztításhoz nincs szükség további vegyi anyagokra.


Paraméterek

Rendeltetés
Bútorhoz, Konyhába, Padlóra Kész!
Űrtartalom
0,05 l (50 ml) Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Bútorhoz, Konyhába, Padlóra Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,05 l (50 ml) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu lakovaných povrchů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec na ochranu lakovaných povrchov.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ