30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Pikatec kerámia felületek és csempék védelmére

Termékkatalógus
Pikatec kerámia felületek és csempék védelmére
2,0 1 értékelés
Nano kozmetikum Nanokozmetikai készletek az összes kerámia felület előkészítéséhez és védelméhez. Ezek elsősorban csempe, minden egészségügyi cikk, például mosdókagylók, bidék, WC-edények, kerámia fürdőkádak, zuhanykabinok, szappantartók, valamint kerámia szobrocskák vagy más dekoráció vagy bútorrészek. A védelem csempék illesztésére is alkalmas, ahol megakadályozza a penész kialakulását. Használatható 8 m2-es területen.
Kód:  AUPR257817 Termékszám:  8594178091417
Pikatec kerámia felületek és csempék védelmére Megszűnt

Pikatec kerámia felületek és csempék védelmére

A Pikatec nano kozmetikai készletet kerámia felületek és csempék védelmére használják. A készlet segítségével csempe, járólap, fürdőkád, mosdó, valamint például kerámia szobrocska vagy bútordarab is karbantartható. A Pikatec készlet egy 50 ml-es Nano Degreaser & Polisher zsírtalanító és egy 30 ml-es Nano Protect Ceramic & Sanitary terméket tartalmaz. Ezek a szerek egy láthatatlan és nagyon ellenálló réteget képeznek az anyag felületén, amely akár 2 évig is védi a kezelt felületeket. Ennek eredményeként jelentősen csökken a vízkő és a penész kockázata. A készlet tartalmaz egy mikroszálas kendőt is a polírozáshoz. A készítménnyel történő kezelés ajánlott területe 6 m2. A hatékonyság növelése érdekében ezeket a termékeket kombinálhatjuk más Pikatec termékekkel, amelynek köszönhetően még jobb eredményt ér el.

A kerámia felületek és a Pikatec burkolólapok védelmére szolgáló készlet főbb jellemzői

  • A készlet zsírtalanító és védőanyagból áll
  • A Pikatec nano kozmetikumok egyszerűen alkalmazhatók
  • A kerámialapok, kádak, mosdók és bútorok tökéletes védelme
  • Nano Degreaser & Polisher 50 ml térfogattal zsírtalanításhoz és polírozáshoz
  • Nano Protect Ceramic & Sanitary 30 ml-es térfogattal a kezelt felület védelméhez
  • Vékony védőréteget képez a kezelt felületen
  • Csökkenti a penészedés kockázatát
  • A Pikatec nano kozmetikumok tartós hatásúak
  • Ez a praktikus csomag 6 m2 felületre elegendő

Nano Degreaser & Polisher (50ml)

Ez a termék tökéletesen eltávolítja a zsírt a nanorészecskéknek köszönhetően, amelyek behatolnak a felület pórusaiba, és így kiküszöbölik a zsírt annak szerkezetében. Ez egy zsírtalanító és polírozó szer, amelyet a Protect Ceramic & Sanitary felhordása előtt használnak a felület végső zsírtalanításához.

Nano Protect Ceramic & Sanitary (30ml)

A kerámia felületek nagyon porózusak, így a különféle szennyeződések könnyen lerakódhatnak rájuk. A Pikatec Nano Protect Ceramic & Sanitary kisimítja az anyag felületét, és létrehoz egy láthatatlan réteget, amely csökkenti a leülepedett szennyeződés mennyiségét, így a kezelt felület nagyon könnyen karbantartható lesz. Ezenkívül a kezelés után a felületek taszítják a vizet, és antibakteriális hatásuknak köszönhetően megakadályozzák a penész kialakulását.

Egyszerű alkalmazás

A termék felhordása négy egyszerű lépésben történik. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a Pikatec polírozószert, hagyd hatni 30 percig, majd töröld le egy ruhával. Mindig olvasd el az aktuális útmutatót. A Pikatec nano kozmetikumokkal kezelt felületek simábbak és ellenállóbbak a károsodásokkal szemben. Elegendő egy száraz vagy nedves mikroszálas kendő a felület karbantartásához. Könnyen letörölheted a szennyeződést, így a kezelt felületek mindig újszerűnek tűnnek, és a tisztításhoz nincs szükség további vegyi anyagokra.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába, Fürdőszobába, Padlóra Kész!
Tisztítószer típus
Spray Kész!
Űrtartalom
0,08 l (80 ml) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába, Fürdőszobába, Padlóra Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Spray Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,08 l (80 ml) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu keramických povrchů a dlažeb. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec na ochranu keramických povrchov a dlažieb.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ