Shop roku 30 dnů na vrácení

Pikatec Készlet bőrre

Termékkatalógus
Pikatec Készlet bőrre
Tisztítókészlet - tartalma: bőrtisztító - 50 ml, bőrvédő - 50 ml, eltávolítja a szennyeződéseket és megőrzi a bőr színét, 10 m2-re elegendő
Kód:  AUPR16391 Termékszám:  180231010075

Pikatec Készlet bőrre

A Pikatec nanokosmetikai készletet a bőrfelületek teljes tisztítására és védelmére tervezték. A csomag tartalmaz bőrtisztítót (50 ml) és bőrvédőt (50 ml). Ez az egyetlen csomag elegendő 10 m2-es terület kezeléséhez. A készítmények bőrkanapék, bőr székhuzatok, fotelek és más bőrbútorok és tárgyak kezelésére használhatók. Atisztítószer eltávolítja a festékeket, pigmenteket, olajokat és viaszokat. A tökéletes tisztítás és a felhordás után a Nano Protect bőr egy áteresztő membránt hoz létre, amely nemcsak a kopást, hanem a mély szennyeződések is eltávolítja.

A Pikatec bőrkészlet legfontosabb jellemzői

  • A Pikatec bőrvédő szerek antibakteriális hatásúak
  • Erősíti a felületet, és ezáltal megnöveli kopásállóságát és védi az UV sugárzástól is
  • Olyan membránt hoz létre, amely nem zárja le a pórusokat a bőrfelületen, hanem szabadon hagyja a felületet "lélegezni"
  • A bőr kopásálló lesz
  • A bőr védelme hosszabb ideig tart, mint a többi készítmény
  • A tisztító zsírtalanítja és eltávolítja a szennyeződéseket
  • A csomag 50 ml bőrvédőt és 50 ml bőrtisztítót tartalmaz

Nano Clear bőrtisztító

A Nano Clear bőrtisztítót a bőr tisztításához és zsírtalanításához használják. Ezt követően használható a Nano Protect bőrvédő. A tisztító nagyon gyengéd, eltávolítja a szennyeződéseket,különféle festékeket vagy pigmenteket a bőr felületéről, eltávolítja a különféle olajakat, viaszokat és zsírtalanítja a felületet.


Nano Protect bőrvédő

A nanotechnológiai bőrvédőt kifejezetten a bőr tárgyak védelmére fejlesztették ki. A speciális formula megerősíti a bőr felületét, ezáltal nagyobb kopásállóságot és UV-védelmet biztosít. Ezen felül mélyen táplálja a bőrt, lágyítja és megadja a szükséges fényt. A Nano Protect bőrvédő nem zárja le a pórusokat a felületen, így a bőr "lélegezni" képes. A bőr ekkor kevésbé foltos, könnyebben tisztítható, és a felületén nem terjednek gomba- és baktériumtenyészetek.


Paraméterek

Termék típusa
Impregnáló spray, Cipőfényező szivacs Kész!

Termék típus

Termék típusa
Impregnáló spray, Cipőfényező szivacs Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pikatec Készlet bőrre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIKATEC Sada na kůži. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec Sada na kožu.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ