AlzaBoxy Q1 Shop roku

Pikatec konyha

Termékkatalógus
Pikatec konyha
Nano kozmetikum PIKATEC nanotechnikai készlet a konyha és már háztartási területek kezelésére. Védőfényezőket tartalmaz kerámia felületekhez és burkolólapokhoz (csempézés, beleértve az illesztéseket is), a szekrények és a munkalapok festett felületeihez, a rozsdamentes acél védelmére, amely szintén alkalmas csaptelepek kezelésére és üveg-kerámia főzőlapok védelmére. Összességében 28 m2-re elég.
Kód:  AUPR257820 Termékszám:  8594178090915

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pikatec konyha

A Pikatec nano-kozmetikai készletet hozott létre Kitchen Home Pack csomag formájában, amelyek szinte az egész háztartás tisztítására használhatók. A készlet célja a kerámia, festett és rozsdamentes acél felületek védelme. Segítségével könnyen kezelheted például a csaptelepeket vagy az üvegkerámia lapokat. A készlet 4 védőanyagot, zsírtalanítót és tisztítószert tartalmaz. A védőszerek vékony réteget hoznak létre, amely tartós hatású és véd az UV-sugárzástól. A javasolt kezelési terület ezzel a készlettel 28 m2. A Pikatec Kitchen Home Pack csomag segítségével szinte az egész háztartást alaposan megtisztíthatod.

A Pikatec Kitchen Home Pack főbb jellemzői

  • A készlet zsírtalanítót, tisztítószert és 4 védőeszközt tartalmaz
  • A védőanyagok vékony réteget képeznek, UV-álló képességgel
  • A Kitchen Home Pack a ház legtöbb felületének alapos védelmére szolgál
  • A kezelt felületek egyszerűen karbantarthatók
  • A termékek csökkentik a penész és a baktériumok lerakódásának kockázatát
  • Pontos felületkezelés a tartós hatásért
  • Ez a praktikus csomag 28 m2 felületre elegendő
  • Növeli a felületek szilárdságát és tartósságát
  • A szett kesztyűt, mikroszálas kendőt, 2 törlőkendőt és egy szivacsot tartalmaz

Széles körű felhasználás

A Kitchen Home Pack 4 védőszert tartalmaz. Mindegyik védőfelszerelést egy adott anyagtípusra tervezték, így könnyen megvédheted a lakkozott felületeket, kerámiákat, rozsdamentes acélt és üvegkerámiákat. Ezzel a készlettel rövid idő alatt tudod kezelni otthonod szinte minden felületét.

Sok kiegészítő

A Kitchen Home Pack nano kozmetikai csomag számos kiegészítőt tartalmaz. Rendelkezésedre áll 2 db törlőkendő, szivacs, mikroszálas kendő és kesztyű. Ezek a kiegészítők jelentősen megkönnyítik a védő termékek alkalmazását, így rövid idő alatt tökéletes eredményeket érhetsz el.

Egyszerű alkalmazás

A termék felhordása négy egyszerű lépésben történik. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a Pikatec polírozószert, hagyd hatni 30 percig, majd töröld le egy ruhával. Mindig olvasd el az aktuális útmutatót.


Paraméterek

Rendeltetés
Konyhába, Fürdőszobába, Padlóra, Általános Kész!
Űrtartalom
0,39 l (390 ml) Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába, Fürdőszobába, Padlóra, Általános Kész!

Térfogat

Űrtartalom
0,39 l (390 ml) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na kuchyně. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec na kuchyne.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ