AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Pikatec műanyagok védelmére

Termékkatalógus
Pikatec műanyagok védelmére
Nano kozmetikum Nano-kozmetikai készlet az összes műanyag felület előkészítéséhez és védelméhez. Ezek elsősorban kültéri és beltéri műanyag termékek, fürdőkádak, zuhanykabinok, úszómedencék, hidromasszázs kádak, ablakkeretek és egyéb műanyag bútorok vagy berendezések kezeléshez alkalmasak
Kód:  AUPR257819 Termékszám:  8594178091431

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pikatec műanyagok védelmére Megszűnt

Pikatec műanyagok védelmére

A műanyag felületek védelmére szolgáló Pikatec nano kozmetikumoknak köszönhetően tökéletes eredményeket érhetsz el, ha kerti bútorok, WC-csészék, úszómedencék vagy ablakkeretek karbantartásáról van szó. A készlet egy 50 ml-es Nano Degreaser & Polisher és egy 30 ml-es Nano Protect Plastic terméket tartalmaz. Ez a kombináció tökéletesen taszítja a vizet, és tartós vékony réteget hoz létre az anyag felületén, hosszú távú hatással. A készítménnyel történő kezelés ajánlott területe 6 m2. A hatékonyság növelése érdekében ezeket a termékeket kombinálhatjuk más Pikatec termékekkel, amelynek köszönhetően még jobb eredményt ér el.


A Pikatec műanyag felület védőkészlet főbb jellemzői

  • A védőkészlet zsírtalanítót és védőszert tartalmaz
  • A Pikatec készlet különféle műanyag felületek védelmére alkalmas
  • Nano Degreaser & Polisher 50 ml térfogattal zsírtalanításhoz és polírozáshoz
  • Nano Protect Plastic 30 ml-es térfogattal a kezelt felület védelmére
  • UV-ellenálló vékony réteget hoz létre
  • Taszítja a vizet
  • Hosszan tartó hatás
  • Ez a praktikus csomag 6 m2 felületre elegendő

Nano Degreaser & Polisher (50ml)

Ez a termék tökéletesen eltávolítja a zsírt a nanorészecskéknek köszönhetően, amelyek behatolnak a felület pórusaiba, és így kiküszöbölik a zsírt annak szerkezetében. Ez egy zsírtalanító és polírozó szer, amelyet a Protect Plastic felhordása előtt használnak a felület végső zsírtalanításához.

Nano Protect Plastic (30 ml)

A műanyag felületeket a legnehezebb karbantartani. Mikroszerkezetük nagyon durva, ami megkönnyíti a szennyeződések lerakódását. Fehér színük szürkévé válik, és az anyag felülete idővel durvább lesz. A Nano Protect Plastic kisimítja az anyag felületét és létrehoz egy láthatatlan réteget, amely taszítja a szennyeződést. A védőlakkban található nanorészecskék behatolnak az anyag pórusaiba, míg az UV-szűrők csökkentik a műanyag UV-sugárzás okozta károsodását és szétesését.

Egyszerű alkalmazás

A termék felhordása négy egyszerű lépésben történik. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a Pikatec polírozószert, hagyd hatni 30 percig, majd töröld le egy ruhával. Mindig olvasd el az aktuális útmutatót. A Pikatec nano kozmetikumokkal kezelt felületek simábbak és ellenállóbbak a károsodásokkal szemben. Elegendő egy száraz vagy nedves mikroszálas kendő a felület karbantartásához. Könnyen letörölheted a szennyeződést, így a kezelt felületek mindig újszerűnek tűnnek, és a tisztításhoz nincs szükség további vegyi anyagokra.


Paraméterek

Rendeltetés
Bútorhoz, Konyhába, Fürdőszobába, Autó belsőtér Kész!
Használat
Műanyagok Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Bútorhoz, Konyhába, Fürdőszobába, Autó belsőtér Kész!

Használat

Használat
Műanyagok Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu plastů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pikatec na ochranu plastov.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ