Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Pimax 5K Plus

Termékkatalógus
Pimax 5K Plus
5 1 értékelés
VR szemüveg - 5K UHD felbontás, képfrissítési frekvencia: 144 Hz, látómező: 200°, felbontás: kétszer 2560 × 1440 px, kompatibilis a Steam VR alkalmazásokkal, univerzális méret
Kód:  PIMAXVR6 Termékszám:  PIMAXVR4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pimax 5K Plus

Fedezz fel teljesen új távlatokat az 5K UHD felbontású Pimax Plus szemüveggel, amely hozzáférhetővé teszi számodra a virtuális valóságot. Attól a pillanattól kezdve, hogy felveszed a Pimax 5K Plus virtuális valóság szemüveget, teljesen új módon tapasztalhatod meg a kedvenc játékaidat. Az erőteljes, 200 fokos látómezővel rendelkező panel segítségével hihetetlenül sima játékjeleneteket láthatsz, és előnyt szerzel a shooter játékokban, a versenyeken és a sportjátékokban.

A Pimax 5K Plus VR szemüveg fő jellemzői

  • Pimax 5K Plus szemüveg a virtuális valósághoz 144 Hz frissítési frekvenciával
  • Felbontása kétszer 2560 × 1440 px
  • Panel egyedülálló 200 fokos látómezővel
  • Kompatibilis a Steam VR alkalmazásokkal
  • A Pimax 5K Plus bármilyen fejmérethez hozzáigazítható
  • Könnyű szerkezet kemény műanyagból

Könnyű felépítés, széles körű VR szoftverkínálat a Pimax 5K Plus szemüveghez

A Pimax 5K Plus szemüveg szerkezetét ultrakönnyű, szilárd műanyag alkotja. Az egyszerű használat mellett az állítható fejpántnak köszönhetően a szemüveg bármilyen fejmérethez alkalmazkodik. Minden kényelmes és hosszú használatra van kialakítva. A Pimax 5K Plus kompatibilis a Steam 1.0 és 2.0 illesztőprogrammal, és a Steam portál VR szoftvereinek 95%-át támogatja. Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógépes platformon működik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pimax 5K Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pimax 5K Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pimax 5K Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pimax 5K Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pimax 5K Plus.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ