Shop roku Slevy s AP+

Plantronics Explorer 50 fekete

Termékkatalógus
Plantronics Explorer 50 fekete
4,5 99 értékelés
Headset - Bluetooth v3.0, akár 11 óra működés egyszeri feltöltéssel, két telefon csatlakoztatható
Kód:  MS030e3n Termékszám:  202340-05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Explorer 50 fekete

A Plantronics Explorer 50 Bluetooth fülre akasztható fülhallgató célja, hogy biztosítsa a maximális felhasználói kényelmet a hosszú ideig tartó használat alatt. A könnyű használhatósága már előre meghatározza a kézreálló és hasznos fülhallgatói tulajdonságait. Az Explorer 50 fő előnye az a képessége, hogy két telefonhoz tud csatlakozni, így egyidejűleg ellenőrzése alatt tudja tartani mind a magánéleti és az üzleti telefonját is.

Hosszantartó, akár 11 órás beszélgetési idővel a fejhallgató intenzív munkához is megfelelő. Készenléti üzemmódban az akkumulátor pedig akár 12 napig is kitart és a beépített mikro USB csatlakozón keresztül 90 perc alatt teljesen újratölthető. A hangerő vezérlőgombok, bekapcsolás / kikapcsolás és hívás fogadás / hívás befejezés kezelésére szolgálnak, közvetlenül a fülhallgatón találhatók, amely kényelmesen helyezheti a fülére és tiszta hang átadást biztosít.

A legfontosabb előnyök:

  • Könnyű, kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít
  • Elegáns megjelenés és kiváló minőségű hang
  • Gyors és egyszerű párosítás Bluetooth telefonokkal
  • Kényelmes gombok és akkumulátor töltöttségi szint ellenőrzés

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Explorer 50 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Explorer 50 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Explorer 50 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 50, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Explorer 50, schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ