Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám

Termékkatalógus
Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám
5 1 értékelés
Építőjáték - 4 évesek számára ajánlott
Kód:  HRAif0979 Termékszám:  4008789061799 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám Megszűnt

Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám

Olyan építőjáték-készletet szeretnél, amelyik fejleszti a gyermekek fantáziáját és manuális ksézségeit? Ez a hordozható táskát és egystavút tartalmazó Playmobil készlet 71 elemből áll, és 4 éves kortól ajánlott. A készlet minden egyes darabja kiváló minőségű, mosható műanyagból készült. Egyszerűen mindent szépen beleteszel a táskába, és így minden azonnal a kezed ügyébe esik.  A praktikus fülnek köszönhetően könnyen hordozható a táska. Az építőelemeket akár kombinálhatod is más  Playmobil elemekkel.

Varázstáska

A varázskapun át belépünk a tündér unikorniskertjébe, ahol egy tündér gondozza az orrszarvúját. A tündér más állatokat is hívogat ebbe a szép és békés kertbe. A táskában lapul egy tündér, egy orrszarvú a csikajával, található benne továbbá egy béka, egy nyúl, valamint virágok, galamb és más tartozékok.

Fontosabb termékjellemzők

  • 4 éves kortól

  • Hordozható táska

  • Fejleszti a kreativitást, a képzeletet és a kézügyességet

  • Mosható

  • Kiváló minőségű műanyagból

  • Kombinálható más Playmobil készlet elemeivel

Dobozméret:
35 × 11,5 × 24 cm

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének (a játékok biztonságáról)és minden, a cseh törvényekkel összhangban meghozott törvényi rendelkezésnek. Természetesen rendelkezik CE-jelöléssel és EU-megfelelési nyilatkozattal. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6179 Přenosný kufřík s jednorožci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 6179 Einhornköfferchen Feenland. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 6179 Einhornköfferchen Feenland.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ