Playmobil 6847 Duo Pack páncélos lovagok

Termékkatalógus
Playmobil 6847 Duo Pack páncélos lovagok
- 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1011 Termékszám:  4008789068477 Gyártó honlapja:
Playmobil 6847 Duo Pack páncélos lovagok Megszűnt

Playmobil 6847 Duo Pack páncélos lovagok

A PLAYMOBIL játékfigurái mindig nagy örömet és rengeteg szórakozást okoznak a különböző korú gyermekeknek. A játékok tematikusan rendeződnek, így mindenki megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő típust. A figurák rengeteg kiegészítővel rendelkeznek, ráadásul az egyes darabok higiénikusak, könnyen moshatók és nem kopik a színük sem a hosszú használat után. A Playmobil játékai fejlesztik a képzelőerőt, a kreativitást és a gyermek motoros fejlődését is elősegítik.

Fontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus Playmobil készlet
  • Lovagi párbaj
  • Kifinomult részletek
  • Számos kiegészítő
  • Környezetbarát, könnyen mosható
  • Ösztönzi a képzeletet és a kreativitást
  • Segíti a motoros készségek fejlődését
  • 4 éves kortól ajánlott

Lovagi párbaj

Bővítse Playmobil gyűjteményét két lovag figurával! Vajon ki fogja megnyerni a párbajt? Melyik készlethez tudja a figurát beilleszteni?

A játék megfelel az Az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i 2009/48/EK játékok biztonságáról szóló irányelvének és a jogi normák szerinti, jelenlegi cseh szabályozásnak. A játék rendelkezik a gyártó által kiadott? megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6847 Duo Pack páncélos lovagok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6847 Duo Pack Souboj rytířů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6847 Duo Pack Súboj rytierov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6847 Duo-Pack Ritterduell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6847 Duo-Pack Ritterduell.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ