Playmobil 9282 Síoktatás

Termékkatalógus
Playmobil 9282 Síoktatás
- Ajánlott kor 4-10 év
Kód:  HRAif9783 Termékszám:  4008789092823 Gyártó honlapja:

Playmobil 9282 Síoktatás

A PLAYMOBIL készlet megbízhatóan lenyűgözi és szórakoztatja a különböző korú gyermekeket. Az eltérő tematikájú készletek között minden gyermek megtalálja a neki tetszőt. A gyerekeknek tetszik a sok érdekes tartozék és a szülőknek is örömére szolgál, hogy az egyes darabok higiénikusak, könnyen moshatók és nem engedik a színüket. A Playmobil fejleszti a gyermekek fantáziáját és kreativitását. Hol máshol tanulhatna meg síelni, mint egy síiskolában? A gyerekek élvezik az iskolát, egy medvejelmezes oktató tanítja őket. A Playmobil 9282 síiskolában a szlalomozást különleges pingvin alakú bólyák segítségével oktatják. Ki ne akarna eltölteni egy remek napot ebben a szórakoztató iskolában? A Playmobil 9282 Síoktatás készlet kitűnő kiegészítője a Playmobil síparadicsomnak, de önállóan is megállja a helyét.

A Playmobil 9282 Síoktatás legfontosabb jellemzői

  • Kreatív tematikus Playmobil készlet
  • Kifinomult részletek
  • Egészségre ártalmatlan, könnyen mosható
  • Serkenti a képzeletet és a kreativitást
  • Támogatja a finom motorikus készségeket
  • A csomagban jelmezes oktató és gyermek figurák, sílécek, snowboardok, cserélhető szemüvegek és kesztyűk, oktatási segédeszközök találhatóak
  • A Playmobil 9282 4 és 10 év közötti gyermekek számára alkalmas

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 9282 Síoktatás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 9282 Lyžařská škola. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 9282 Lyžiarska škola. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 9282 Skischule. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 9282 Skischule.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ