Akvizice ApF HU Slevy s AP+

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt

Termékkatalógus
POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt
Kerékpáros sisak - MTB és Lesikló, uniszex, forgó tárcsával, MIPS, EPS, 10 szellőzőnyílás, belső bélés, mips, tömege: 340 g
Változat
Kód:  SPTpoc0509nad Termékszám:  SPTpoc0509nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt Megszűnt

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt

Szereted biciklin járni az erdőket és mezőket? Akkor szükséged lesz egy olyan sisakra, amely megvéd a komolyabb fejsérülésektől. Ezt a típust uniszex kerékpárokhoz készítették. Fejkörfogat méretei 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm és 62 cm, súlya pedig 0,34 kg. A(z) POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt kerékpáros sisak MTB kerékpárokhoz való, de mindennapi közlekedésre is kiváló. A(z) POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt kerékpáros sisak stílusos és még downhill száguldás közben is megvéd. Vásárlásnál vegyük figyelembe, hogy a sisak milyen tanúsítványokkal rendelkezik. Ez a sisak EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard tanúsítványt kapott. Az úgynevezett MIPS rendszer mérsékli a centrifugális erők hatását esés közben. A védelem nagy részéről elsősorban a(z) EPS gondoskodik. A szabályzókerékkel gyorsan és megbízhatóan rögzíthető. A 10 szellőzőrés segít, hogy ne izzadjon a fejed. Puha bélése kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a viselését.

A(z) POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt sisak lényegesebb jellemzői

  • A megfelelő sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része
  • Uniszex kerékpárokhoz
  • A sisak a következő fejméretkhez jó: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm és 62 cm
  • Súlya: 0,34 kg
  • Modell: MTB és Lesikló
  • A speciális MIPS technológia enyhíti az ütődések erejét
  • Bélés: EPS Liner
  • A rögzítés módja: forgó tárcsával
  • 10 szellőzőréssel rendelkezik

A MIPS technológia és a biztonság

Az úgynevezett MIPS technológiával készült sisak ideális védelmet nyújt a fejednek. Amikor a sisakot ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ami lehetővé teszi, hogy a külső héj elcsússzon a bélésen, tompítva a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás csupán néhány miliméternyi, de egy nagyobb ütközésnél az életünk múlhat rajta. További pozitívuma, hogy a technológia nem befolyásolja a sisak kényelmes viselését.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ