AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Polar Pacer Pro S-L kék-zöld

Termékkatalógus
Polar Pacer Pro S-L kék-zöld
5 2 értékelés
Okosóra - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, transzflektív MIP kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 1032 óra, tok anyaga műanyag
Változat
Kód:  WEApol01b5 Termékszám:  900102183 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polar Pacer Pro S-L kék-zöld

Fejlett, könnyű futóóra beépített GPS-szel

A Polar Pacer Pro egy ultrakönnyű, GPS-szel és beépített barométerrel ellátott okosóra minden szenvedélyes futó számára. A kiváló minőségű anyagok és számos intelligens funkció segítségével az órát úgy tervezték, hogy segítsen az edzésben, és minden szükséges adatot megadjon. A kerek 1,2 hüvelykes MIP-kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg védi. Az órát maunális gombok működtetik, így még kesztyűben is könnyedén látható vagy beállítható minden, amire csak szükséged van. Éjszaka a Polar Pacer Pro képes mérni az alvás hosszát és minőségét. Az ébresztőóra segítségével állítsd be az ébresztésidőpontját. A pulzusszám méréséhez az okosóra a Polar Precision Prime optikai érzékelőt használja. A Polar Pacer Pro karóra Bluetooth 5.1 vezeték nélküli technológiával történő párosítás esetén megjeleníti a telefonról érkező értesítéseket. Az okosóra beépített GPS, Galileo, QZSS és GLONASS funkcióval rendelkezik, így mindig pontos távolságinformációkat kaphatsz, például futás közben. A 265 mAh kapacitású akkumulátor a Polar Pacer Pro okosórát GPS bekapcsolásával akár 35 órán keresztül is üzemben tartja.

A Polar Pacer Pro S-L okosóra legfőbb jellemzői, kék-zöld színben

  • Jól áttekinthető 1,2" MIP kijelző 240 × 240 px felbontással

  • A kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg borítja
  • A Polar Pacer Pro okosóra hatékony edzéseszközöket biztosít a futók számára
  • Beépített csuklóbarométer futóteljesítmény méréssel
  • Az óra súlya mindössze 41 gramm a szíjjal együtt
  • A Polar Pacer Pro óra érzékeli a pulzusszámot, a stressz-szintet, az alvás időtartamát, valamint annak minőségét is
  • Pontos erőkifejtésmérés a Precision Prime technológiával a tevékenységekhez
  • Az óra gyors és erős processzorral rendelkezik
  • Több mint 130 sportolási lehetőség áll rendelkezésedre
  • Beépített GPS a GPS, Glonass, Galileo és BeiDou támogatásával
  • Csatlakozás az okostelefonodhoz Bluetooth 5.1 vezeték nélküli technológiával
  • 265 mAh akkumulátor
  • Cserélhető szíjjal

A Polar Pacer Pro óra nagy és jól áttekinthető MIP kijelzővel rendelkezik

Az MIP kijelző továbbfejlesztett, szabályozott háttérvilágítással és akár 10x nagyobb energiahatékonysággal rendelkezik. A Polar Pacer Pro képernyőjének fényerejét könnyedén a környezetedhez igazíthatod, hogy az mindig könnyen leolvasható legyen. Az 1,2" képátló és a 240 × 240 px felbontás nagyszerű olvashatóságot biztosít. A kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg védi.

A Polar Pacer Pro okosóra tartja veled a lépést

A beépített 265 mAh Li-Pol akkumulátor akár 35 órán át is képes intenzív edzésen tartani az okosórát, pulzusmérés és teljes GPS-követés mellett. Energiatakarékos edzésmódban az okosóra akár 100 órát is kibír. Töltsd fel a Polar Pacer Pro készülékedet a Polar Charge 2.0 mágneses töltővel.

A Polar okosóra rögzíti a VO2max-ot

A VO2max érték az aerob fittség kulcsfontosságú mutatója. Ha már ismered, elkezdhetsz dolgozni a javításán. Ez az érték azt jelzi, hogy a testtömegednek minden egyes kilogrammja hány milliliter oxigént használ fel a működéshez. Dióhéjban megtudhatod, mennyire vagy fitt és milyen erős a szíved.

Az egészségügyi funkciók pontos mérése a Precision Prime technológiának köszönhetően

A Polar Pacer Pro okosóra 10 különböző hullámhosszúságú LED-del rendelkezik a pontosabb pulzusmérés érdekében. A megállapítások hatékonyságát, az órában lévő érzékelő lehetővé teszi, hogy a különböző edzésintenzitásoknál szükséges megerőltetés szintjét a percenkénti ütem (BPM) alapján nyomon kövesd. A Polar Pacer Pro okosórán a Serene funkció is segít megnyugodni a légzésgyakorlatokka. Ezt a funkciót akkor fogod értékelni, ha nagyobb stressznekvagy kitéve.

Az óra folyamatosan figyeli az aktivitásodat

A Polar Pacer Pro készülékkel a csuklódon nyomon követheted aktivitásodat és egészségedet. Több mint 130 népszerű sporttevékenység áll majd a rendelkezésedre,amit mérni tudsz. Ha hosszabb ideig leszel inaktív, a Polar Pacer Pro emlékeztetni fog, hogy állj fel és nyújts vagy sétálj egyet. A napi aktivitási cél egy kör formájában jelenik meg, amely fokozatosan kitöltődik, amíg el nem éri a 100%-ot.A Polar kifejlesztett egy személyre szabott FitSpark edzéskalauzt is, amely a Te fittségedhez és felkészültségedhez igazított edzéseket javasol. A Running Index funkcióval a futók minden egyes futás után kapnak egy pontszámot a pulzusszám és a sebesség közötti kapcsolat alapján.

A Polar Pacer Pro okosóra mindent megad a futóknak, amire szükségük van - az elejétől a végéig:

  • Tempó - tudd meg a futósebességedet
  • Idő - nézd meg, mióta futsz
  • Távolság - nézd meg az eddig megtett távolságot
  • Megállók - indítás/leállítás futási idő mérése
  • Szakasz időmérő - a körök automatikus vagy kézi jelölése

  • Intervallum időzítő - időzített szakaszok magas és alacsony intenzitással

A Polar Pacer Pro számos mérőszámot kínál majd

Az okosóra azonnal nyomon tudja követni az útvonal egyes szakaszaihoz szükséges erőfeszítést. Ezután beállíthatod az intenzitást, hogy befejezd a célvonalat. A sprintek és rövid intervallumos futások rajongói számára ott van a Running Performance Explained. A Polar Pacer Pro karóra wattban (mechanikus izomerő) tudja követni a külső terhelést, mivel azonnal látni fogja az intenzitás változását. A Running Power funkció figyeli a tempó és a magasság változásait, hogy segítsen fenntartani az egyenletes terhelési szintet, amikor különböző terepen edzel.

Futófunkciók, amelyek segítenek továbbfejlődni


Minden futó tudja, hogy a versenyek nem nyerik meg magukat, ezért megfelelően kell edzeni. A Polar Pacer Pro okosóra a hozzá tartozó alkalmazással a megfelelő eszközöket nyújtja ahhoz, hogy jobban és okosabban edzhess. FA Training Load Pro minden egyes edzés után kiszámítja a szív- és érrendszeri, illetve az izomrendszeri terhelés értékeit, és a Szubjektív terhelés funkcióval felmérheted, hogy mennyire érzed magad terheltnek. Egy másik funkció a szezontervező, amely lehetővé teszi, hogy megtervezd és kiigazítsd a következő edzésszezonodat. Például heti mennyiségeketállíthatsz be a kívánt hosszúság vagy távolság szerint. Rendelkezésedre áll egy futóprogram is, amelyben négy előre beállított versenyszám - 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton - közül lehet választani.  A Polar Pacer Pro okosóra az alkalmazással együtt elkészíti a céljaidnak megfelelő edzéstervet.

Az óra gyors processzorral és pontos GPS-szel rendelkezik

A Polar Pacer Pro gyors és nagy teljesítményű processzorral rendelkezik a gördülékenyebb és kényelmesebb interakció elérése érdekében. Ezáltal a felhasználói felület sokkal felhasználóbarátabbá válik. A pontos helymeghatározási adatokat a GLONASS, Galileo és QZSS rendszerekkel együttműködő GPS biztosítja. Így tehát még rossz időjárás esetén vagy magas épületek között is pontos helymeghatározási információkat kaphatsz, kevesebb interferenciával.

A Polar okosóra automatikusan érzékeli a lejtőket és emelkedőket

A pontos GPS és a Hill Splitter technológia segítségével a Polar Pacer Pro megjelenít minden emelkedőt és lejtőt sebesség, távolság és barometrikus magassági adatokkal. A Polar Flow alkalmazásban részletes áttekintést kaphatsz a tevékenység során megtett terepviszonyokról, beleértve a rögzített edzés minden egyes emelkedő és lejtő számított emelkedési szögét is. A Vissza a csúcsra funkcióval a Polar Pacer Pro okosóra megjeleníti a tájékozódási pontokat és a megfelelő irányba mutató nyilat, így visszavezethet az út elejére. Az edzésed kezdetéhez. Azóra a közvetlen távolságot is megmutatja közted és a célállomás között.

Az óra méri az alvás hosszát és minőségét, valamint a regenerálódási sebességet

Jól kialudtad magad? A Polar Pacer Pro óra részletesen megmutatja az összes szükséges értéket - az alvás időtartamát, az alvási szakaszokat és a regenerálódási sebességet. Az Éjszakai feltöltődés az éjszaka folyamán méri a tested regenerálódási sebességét, hogy segítsen optimális döntéseket hozni a fitnesz- és fizikai céljaid elérése érdekében. Az Éjszakai feltöltés állapota két tényezőből áll: az alvás minősége és az, hogy a vegetatív idegrendszer mennyire nyugodott meg az alvás első néhány órájában (ANS-minőség). Az SleepWise tájékoztatást ad a napi fehérségről.

Maradj mindig naprakész

Párosítsd a Polar Pacer Pro okosórádat okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül, és fogadj értesítéseket az alkalmazás értesítésekről, bejövő hívásokról vagy üzenetekről. Amikor megjelenik egy értesítés, a Polar okosórád rezeg, és a kijelző alján egy piros pont jelenik meg. A bejövő hívásokat akár az órádon is fogadhatod vagy elutasíthatod.

A Polar Pacer Pro óra vezérli a zenelejátszást

Az óra iOS és Android rendszerrel is kompatibilis, és ha párosítod a telefonoddal, akkor a Polar Pacer Pro lejátszási listát böngészheted, hangoskönyveket és podcastokat játszhatsz le, dalokat ugorhatsz át, és beállíthatod a hangerőt. Mindezt anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből.

Gyorskioldó pántok

A Polar Pacer Pro okosóra megjelenését a hangulatodhoz vagy alkalomhoz igazíthatod. A csomagban található egy SHIFT szíj adapter, amely lehetővé teszi az óraszíj gyors és egyszerű cseréjét.

Polar Flow alkalmazás

Nemcsak a Polar Pacer Pro okosóra, hanem a hozzá tartozó Polar Flow alkalmazás is segít céljaid elérésében. Állítsd be céljaidat, hozz létre edzéstervet, és automatikus adatszinkronizálással kövesd nyomon a fejlődésedet. A Polar Pacer Pro okosóra kompatibilis más partnerekkel és fitneszalkalmazásokkal is.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 032 óra (43 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete, Kék Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
41 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Légző gyakorlatok, Mozgás emlékeztető, Kézmosás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Zöld Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 032 óra (43 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar Pacer Pro S-L kék-zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar Pacer Pro S-L modro-zelené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar Pacer Pro S-L modro-zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar Pacer Pro S-L blau-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar Pacer Pro S-L blau-grün.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ