Shop roku AlzaBoxy Q1

Polaroid GO fekete

Termékkatalógus
Polaroid GO fekete
5 3 értékelés
Instant fényképezőgép - beépített vaku, selfie tükör, tápellátás USB, nyomtatott fénykép méretei 46 × 46 mm (Ma×Sz), tömege 0,242 kg, szíj/pánt és USB kábel a csomag része, fekete barva
Kód:  PLR105c2 Termékszám:  9070

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid GO fekete

Az örökzöld instant fényképek újra visszatértek a divatba a híresen megbízható Polaroid GO fekete instant fényképezőgéppel együtt. A csaknem azonnali fotó készítés, ill. a nevetségesen egyszerű használat lehetővé teszik a különleges pillanatok gyors megörökítését. Konkrétan ez a fényképezőgép nem rendelkezik sem memóriával, sem memóriakártya slottal. A gép tápellátását USB típusú elemek biztosítják. Továbbá, a gép szelfitükörrel is rendelkezik. Vagyis, még azelőtt beállíthatsz mindent, mielőtt elkezdenéd a fotózást.

Polaroid GO fekete instant fényképezőgép főbb tulajdonságai

  • Örökíts meg minden pillanatot ezzel a kiváló POLAROID márkájú instant fényképezőgéppel
  • Többé-kevésbé azonnali fénykép nyomtatás
  • Beépített vakuval
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid GO fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid GO černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid GO čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid GO - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid GO - schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ