AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

RAKYTNÍČEK+ Multivitamin gumicukor 50 db - Húsvéti tojás piros 2022

Termékkatalógus
RAKYTNÍČEK+ Multivitamin gumicukor 50 db - Húsvéti tojás piros 2022
Étrend-kiegészítő - a népszerű gumicukor, amely 9 vitamint és homoktövist tartalmaz az immunrendszer erősítéséhez - 27,67 Ft/db
Kód:  SPT16513 Termékszám:  8594006898621

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RAKYTNÍČEK+ Multivitamin gumicukor 50 db - Húsvéti tojás piros 2022 Megszűnt

RAKYTNÍČEK+ Multivitamin gumicukor 50 db - Húsvéti tojás piros 2022

A népszerű Rakytníček gyümölcs zselatin limitált, piros húsvéti tojásos kiadásban gyermekeknek. Minden lédús zselatinos cukorka 20% gyümölcslevet, és 9 aktív vitamint, valamint homoktövist is tartalmaz. A multivitaminos csemegét a kis felfedezők magukkal vihetik a gyerekcsopotokba, iskolába, vagy rendszeres jutalomként szolgálhat, ha túljutottak egy újabb fárasztó napon. A Rakytníček homoktövis multivitamin zselék nem tartalmaznak tartósítószert, édesítőszert vagy hozzáadott színezéket.

Adagolás:
Rágj meg és nyelj le naponta 2-szer 1 zselatinos RAKYTNÍČEK cukorkát (8 g).

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot.
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. A színváltozás nem befolyásolja a termék minőségét. Alkalmas cöliákiások, terhes és szoptató nők számára.

Tárolás:
Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Óvd a napfénytől.

Összetétel

Glükózszirup; cukor; ivóvíz; Zselatin; a szőlőborból származó gyümölcskoncentrátumok keveréke, narancs, almák, mandarin, grapefruit, maracuja és citrom; sárgabarackpüré, Barack, Manga, nektarin, banán, Guavy; Szárított homoktövislé 3%; savanyúságszabályozó: citromsav; polírozószer (növényi kókuszolaj, karnaubaviasz polírozószer E903); Illat: maracuja; vitaminok: L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil-acetát, kalcium-D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav, biotin, cianokobalamin.

Paraméterek

Darabok száma a csomagban
50 db Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
50 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RAKYTNÍČEK+ Multivitamin gumicukor 50 db - Húsvéti tojás piros 2022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAKYTNÍČEK+ multivitaminové želatinky 50 ks - Velikonoční vejce červené 2022. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RAKYTNÍČEK+ multivitamínové želatínky 50 ks – Veľkonočné vajce červené 2022.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ